Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

FAQs – “Preguntes més Freqüents” sobre LO CAMPUS DIARI / Primera Pregunta : El target de la publicació digital

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El target o sigui el públic objectiu de LO CAMPUS DIARI és triple en l’àmbit de l’Educació:

El target de més abast és l’estudiant universitari i l’estudiant de l’últim curs de batxillerat i l’estudiant de Formació Professional amb futura vocació universitària.

L’altre protagonista és el professorat: l’universitari, el d’institut i Escoles, el de FP i els mestres.

LO CAMPUS DIARI ofereix “premsa universitària i escolar”: Això vol dir anem a buscar lectors entre tots els que estant implicats en la Vida Universitària. Els de dins de les universitats i als de fora que volen entrar a les universitats.

I l’altre objectiu respon a que també som “premsa escolar” només per a professors i mestres, no per a lectors adolescents i nens en edat escolar. (Per aquesta població infantil ja fem altres publicacions).

LO CAMPUS DIARI ofereix premsa universitària i escolar. Però a més, també ofereix uns “Serveis independents d’informació educativa” amb la modalitat HUB LO CAMPUS DIARI que inclou avui “Univers Màsters”.

O sigui, oferim informació i opinió per la tria d’Estudis. Hem començat pels Màsters de les universitats públiques i privades de la Xarxa Vives d’Universitats. Progressivament incorporarem els estudis de postgrau de tota mena de centres educatius privats que ofereixin Màsters acreditats i propis.

Aquestes eines endreçades que ofereix LO CAMPUS DIARI incideix en la tria d’Estudis i en el Reclutament de nous universitaris i de universitaris que volen fer postgraus o Formació Continuada.

LO CAMPUS DIARI aporta uns valors que fan de pont entre l’educació superior pública i privada. I també té dues àrees especifiques que potencia: el foment de la cultura en general i en particular la cultura i la llengua catalana i l’aranesa; i els temes de solidaritat amb l’associacionisme i les ONGs.

Valors que no han d’estranyar, perquè LO CAMPUS DIARI és una publicació digital editada per una joint venture cooperativa entre dues associacions: l’Associació Vivència aranesa i l’Associació Universitària Amics de LO CAMPUS.

L’àrea geogràfica d’incidència de LO CAMPUS DIARI és tot l’espai de la Xarxa Vives d’Universitats  i educativa dels Països Catalans.

+++

IMATGE: “Sala de reflexió” de la Universitat Pompeu Fabra. El disseny i el contingut de l’espai són obra del pintor Antoni Tàpies. La Sala de Reflexió o l’Espai Tàpies reuneix una sèrie d’obres de l’artista. La Sala és de 500 m3, amb una planta de 10 x 5 metres i una alçada de 10 metres, situada en una cripta subterrània il·luminada per uns elevats finestrals. Conté el Díptic de la campana (1991, de 3 x 5 metres) i l’escultura Serp i plat. Tàpies va intervenir també en la col·locació de la vintena de cadires en un dels murs, en els esgrafiats en els murs de la sala i en el disseny de la porta d’accés. La “Sala de Reflexió” és a l’Edifici Jaume I del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere