Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern Valencià anuncia la convocatòria de BEQUES SALARI UNIVERSITÀRIES lligades a renda per al curs 2021-2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les beques salari estan dotades amb una assignació de 16,5 milions

El termini de presentació d’instàncies és d’un mes des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGV

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digita del Govern Valencià ha publicat l’ordre per la qual es convoquen beques salari lligades a renda per a la realització d’estudis a les universitats que integren el sistema universitari valencià durant el curs acadèmic 2021-2022

El programa de beques universitàries i accés a estudis superiors impulsat des de la Direcció General d’Universitats ha anat incrementat la seva dotació en els darrers anys fins a arribar a un pressupost de 32,4 milions per a sis modalitats de beques a l’exercici 2022, amb l’objecte de fomentar la igualtat d’oportunitats i garantir la formació universitària de més estudiants.

En concret, el Consell destina una assignació màxima de 16,5 milions d’euros a finançar aquestes subvencions que podran tenir caràcter pluriennal i que estan dotades amb un màxim de 6.000 euros a l’any per persona.

Entre les novetats d’aquesta convocatòria destaca l’ampliació de les possibilitats d’accés, ja que podran beneficiar-se d’aquesta beca, tant estudiants que iniciïn els estudis universitaris, com altres cursos que disposin de menys recursos econòmics i compleixin els requisits econòmics i acadèmics de la convocatòria.

A més, s’amplia el col·lectiu de persones potencialment beneficiàries, ja que s’inclouen els estudiants de màsters habilitants, i estableix una atenció especial a col·lectius especialment vulnerables com víctimes de violència de gènere, alumnat amb discapacitat, persones refugiades i sol·licitants d’ajuda internacional.

El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes, comptador des de l’endemà de la publicació de la resolució al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. La presentació de sol·licituds es farà únicament per mitjans electrònics a través del web de la Seu Electrònica de la Generalitat Valenciana.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere