Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Andorra recull uns 100 kg de productes de primera necessitat per a Càritas

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Coincidint amb les setmanes prèvies a les festes de Nadal, la Universitat d’Andorra (UdA), a través de la Comissió UdA Solidària, ha dut a terme una recollida de productes de primera necessitat per col·laborar amb el Banc d’Aliments de Càritas Andorrana. En total, s’han recollit uns 100 quilograms d’aliments no peribles i d’articles d’higiene. La recollida s’ha dut a terme a través de tres punts situats en diferents punts de l’edifici principal de l’UdA i de l’edifici el Cub, i la convocatòria estava oberta tant al personal com als estudiants.

La recollida, iniciada el 16 de novembre, s’ha tancat aquest dimecres 22 de desembre, l’últim dia de classes lectives del primer semestre, moment en què la responsable d’UdA Solidària, Sònia Gili, ha fet entrega de tot el material a Càritas Andorrana.

Comissió UdA Solidària

La comissió UdA Solidària de la Universitat d’Andorra, formada per representants de tots els estaments de la comunitat universitària (estudiants, personal docent i no docent), treballa per fomentar la funció social, solidària i de cooperació de la Universitat d’Andorra a través de tasques de sensibilització i voluntariat.

Vol promoure la participació de tota la comunitat universitària i canalitzar accions de cooperació per al desenvolupament i per a la defensa dels Drets Humans.

Missió i Objectius de la Comissió

La comissió UdA Solidària de la Universitat d’Andorra, té el rol d’activar la solidaritat i cooperació de la comunitat universitària, per comprometre’s amb la societat.

Promoure el voluntariat universitari.

Fomentar els valors de solidaritat, d’una manera especial entre la comunitat universitària.

Impulsar la funció social, solidària i de cooperació de la Universitat d’Andorra.

Promoure la participació de tota la comunitat universitària.

Estimular i canalitzar accions de cooperació per al desenvolupament i defensa dels Drets Humans.

Crear cohesió entre els membres de tota la comunitat universitària (estudiants, personal docent i no docent).

Despertar la consciència universitària en els estudiants, no només en els aspectes acadèmics, sinó també en els socials, culturals, i d’altres.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere