Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Club dels llunàtics i les llunàtiques del Museu de Ciències Naturals de Barcelona: El món animal reflectit en els superherois i superheroïnes

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El món animal reflectit en els superherois i superheroïnes com Spiderman, Batman,  Catwoman i d’altres populars personatges és el tema de la primera tertúlia de l’any que tindrà lloc el proper dijous 20 de gener de 18,30 a 20h  al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. El reconegut i guardonat dibuixant de còmic, David Aja,  amb una llarga trajectòria als Estats Units (The Immortal Iron Fist, X-Men, Wolverine, Hawkeye, The Avengers…)  és el convidat d’aquesta sessió.  

Les i els dibuixants de còmics estudien l’anatomia, comportament i capacitats d’aquests animals quan volen crear i dissenyar un nou superheroi o superheroïna? O quan els rescaten i actualitzen per a nous llançaments editorials? En paral•lel, la natura -en general-, o qüestions com el canvi climàtic global, la minva de biodiversitat i el futur del planeta són cada cop més presents en l’univers del còmic?

Modera la tertúlia Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista, explorador, escriptor i col·laborador del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Dia: dijous 20 de gener  Hora: de 18,30 a 20h

Lloc: Museu de Ciències Naturals de Barcelona Pça. Leonardo da Vinci, 4-5. Parc del Fòrum

Activitat gratuïta

Cal inscriure’s … clicar aquí

David Aja

Nascut a Valladolid (1977), és un autor de còmic i il•lustrador peculiar. Ha rebut nombrosos guardons de prestigi, entre d’altres, dos premis Harvey i cinc premis Eisner. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Salamanca, ha treballat com a il•lustrador a diaris, revistes, llibres i publicitat. És conegut pel seu treball a “Ojo de Halcón” i “El Inmortal Puño de Hierro” per a Marvel, i altres títols com ara “Daredevil”, “Lobezno” i “La Bruja Escarlata”. Ha realitzat cobertes per a diverses sèries de les principals editorials estatunidenques i, recentment, una història per a “Batman. Black and White” on rendeix homenatge a les tires diàries dels anys 40 de l’home ratpenat.
El 2021 va publicar, a quatre mans amb Ann Nocenti, el còmic Semillas (Astiberri Ediciones).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere