Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

JORNADA on line sobre dos PROGRAMES EUROPEUS: “Clúster 2 Cultura, Creativitat i Societat Inclusiva” i “Ciutadania, igualtat, drets i valors de la UE” (25 gener)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca AGAUR de la Generalitat de Catalunya i la “Oficina Europa Creativa – Cultura”  del Ministeri de Cultura i Esport espanyol han convocat una Jornada informativa sobre el “Clúster 2. Cultura, Creativitat i Societat Inclusiva” d’Horizon Europe i el nou programa “Ciutadania, igualtat, drets i valors” (CERV) de la UE.

Els dos programes tracten temàtiques similars i per tant existeixen moltes sinergies i complementarietats entre els dos.

L’objectiu de la jornada es presentar la convocatòria 2022 de Clúster 2 així com donar a conèixer el nou programa CERV i l’equip de Punts Estatals de Contacte del Ministeri que hi treballen.

Clúster 2: té com a objectiu enfortir els valors democràtics europeus, inclosos l’estat de dret i els drets fonamentals, salvaguardar el nostre patrimoni cultural i promoure transformacions socioeconòmiques que contribueixin a la inclusió i el creixement.

CERV: protegir i promoure els drets i valors consagrats en els Tractats, la Carta i els convenis internacionals de drets humans aplicables, en particular a través del suport a les organitzacions de la societat civil i altres interessats a nivell local, regional, nacional i transnacional, així com mitjançant la promoció de la participació democràtica i cívica. Aquest programa engloba els antics programes Drets, Igualtat i Ciutadania (REC) i Europa per als Ciutadans. Està obert a Universitats i entitats de recerca.

Dia: 25 de gener de 2022   Hora: 10:00-12:15

Format: On line.

PROGRAMA

10.00 h –  Benvinguda 

10.05 h –  Horizon Europe. Clúster 2 “Cultura, Creativitat I Societat Inclusiva” Convocatòria 2022.  Aïda Díaz. NCP Cluster 2 (AGAUR)

11.10 h – Torn obert de preguntes

11.20 h – Ciutadania, igualtat, drets i valors de la UE. Manuel García Álvarez. Tècnic del Punto Europeo de Ciudadanía  (Ministerio de Cultura y Deporte)

12.00 h – Torn obert de preguntes

12:15 h – Tancament de la sessió

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere