Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Balanç de 2 setmanes: la Generalitat de Catalunya nomena més de 9.000 docents substituts i prorroga els nomenaments diaris

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Educació ha nomenat 9.335 persones des de la represa del curs escolar el segon trimestre

 De forma excepcional, el Departament ha fet nomenaments cada dia i ho continuarà fent aquesta setmana per garantir el ple funcionament presencial dels centres

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, en 11 dies de Gener –des de divendres 7 fins el passat divendres 21- ha nomenat un total de 9.335 docents substituts per tal de cobrir les baixes de mestres i professors durant la represa del segon trimestre escolar.

Com a mesura excepcional, es va establir per les dues primeres setmanes el nomenament diari de substitucions per garantir el ple funcionament presencial dels centres educatius. Aquesta mesura es prorroga una setmana més, de tal manera que continuaran els nomenaments diaris enlloc de 3 dies a la setmana com és habitual durant el curs.

En total doncs, des del primer dia de cobertura de les baixes el divendres 7 de gener i fins avui, s’han nomenat un total 9.335 persones.

Cal recordar que de forma excepcional es cobreixen totes les baixes iguals o superiors a 5 dies –fins ara es cobrien les de 7 o més dies de durada-. A més, si és necessari, es poden fer nomenaments excepcionals d’urgència per si hi ha centres amb més de 3 baixes inferiors a 5 dies.

Pel que fa a la distribució territorial, els nomenaments de la passada setmana –entre el 17 i el 21- es distribueixen de la següent manera:

Servei TerritorialNomenaments gestionats
Barcelona Comarques471
Baix Llobregat530
Catalunya Central305
Consorci d’Educació de Barcelona417
Maresme-Vallès Oriental515
Girona454
Lleida310
Tarragona422
Terres de l’Ebre137
Vallès Occidental513
Total Catalunya4.074
Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere