Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona estén la seva oferta formativa a 4 municipis ebrencs

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’oferta formativa de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona s’estén a quatre municipis ebrencs a partir d’aquest mes de febrer. A Deltebre, Horta de Sant Joan, la Ràpita, Miravet es podran cursar en total 48 propostes formatives de diferents àmbits, impartides per professionals de l’art i la creació. D’esta manera, es completa l’oferta que s’imparteix als centres educatius de la Diputació a Tortosa i Valls, seus estables de la nova Escola per l’Art i la Cultura.

A cada municipi s’han programat fins a 6 propostes, en funció de les seues necessitats i preferències, alguns dels cursos monogràfics que s’impartiran entre els mesos de febrer i juliol d’enguany i són “Light Painting“, “Videocració“, “Disseny d’un cartell protesta amb visió de gènere”, “Cubisme en família”, “Pintura Mural” o “Il·lustració conceptual”. En total, 48 formacions de temàtica artística, cultural i patrimonial, impartits per professionals externs a la Diputació.

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre. El projecte recull l’essència de l’Escola d’Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l’oferta formativa i a intensificar l’activitat i la producció cultural i artística.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere