Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Al País Valencià s’aprova el currículum del grau superior de Tècnic en Disseny i Edició de Publicacions

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

S’han tingut en compte les característiques educatives, socioproductives i laborals valencianes

El Govern Valencià ha aprovat el decret pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu corresponent al grau superior de Tècnic Superior en Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia.

En la definició d’aquest currículum s’han tingut en compte les característiques educatives, socioproductives i laborals valencianes, a fi de donar resposta a les necessitats generals de qualificació dels recursos humans per a la seua incorporació a l’estructura productiva.

El currículum d’aquest cicle formatiu, d’un total de 2.000 hores de duració, s’organitza en dos cursos acadèmics. El decret aprovat estableix els continguts i la càrrega lectiva completa dels mòduls professionals, incloent-hi el mòdul professional de formació en centres de treball, que es realitzarà, generalment, en el tercer trimestre del segon curs del cicle formatiu.

En el currículum d’aquest cicle formatiu de grau superior s’estableix, a més, un mòdul professional de projecte, que consisteix en la realització individual d’un projecte de caràcter integrador i complementari de la resta de mòduls, i que es desenvoluparà, amb caràcter general, durant l’últim trimestre del segon curs.

Així mateix, la nova normativa regula aspectes com la càrrega lectiva i la distribució horària dels cursos, els espais mínims i altres requisits dels centres formatius, la titulació del professorat i la integració de la llengua anglesa, mitjançant la incorporació d’aquesta a dos mòduls dels que componen la totalitat dels cicles.

Igualment, aquest decret inclou una disposició per a la transició de l’alumnat que cursen estudis emparats per la Llei orgànica d’Ordenació General del Sistema Educatiu d’Espanya (LOGSE) al nou currículum, amb l’habilitació de convocatòries específiques per a superar els mòduls o, si és el cas, l’aplicació de les convalidacions que estableix la norma.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere