Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Èxit de participació a Catalunya en els 21 Projectes d’Educació i Sensibilització ambiental

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Més de 165.200 persones han participat en algun dels 21 projectes d’educació i sensibilització ambiental subvencionats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural  de la Generalitat de Catalunya durant el període 2020-2022. El Departament ha destinat a aquests ajuts 600.000 euros.

Els projectes, executats per associacions i fundacions del tercer sector ambiental, s’han desenvolupat en 31 comarques. S’han realitzat activitats com ara tallers en espais naturals i programes com ara el projecte Simbiosi impulsat per l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa en col·laboració amb l’Hospital d’Olot de revalorització dels boscos madurs i el seu ús terapèutic.

També s’han organitzat xerrades i accions de voluntariat ambiental per conscienciar sobre la biodiversitat i el canvi climàtic al Pirineu; tallers i activitats guiades sobre biodiversitat urbana i canvi climàtic adreçat a escolars; tallers d’educació i sensibilització i actuacions de recollida de residus plàstics; accions per formar i assessorar els docents per dissenyar i implementar un projecte competencial per treballar la conservació de la biodiversitat marina a les aules, o un projecte adreçat a alumnat d’institut per evitar i reduir el malbaratament alimentari a l’entorn, entre altres.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere