Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentades les 7 startups seleccionades per participar al 30è Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La jornada, que se celebra el 31 de març, té l’objectiu d’apropar les startups i els inversors del sector, i promoure la innovació i l’emprenedoria en l’àmbit de la salut a Catalunya. Biocat coorganitza l’esdeveniment, juntament amb el COMB, Barcelona Activa i Esade. 


Bsure Medical (tecmed)Heecap (tecmed)Mimark Diagnostics (biotec)Nanoligent (biotec)Oniria Therapeutics (biotec)Tensor Medical (digital health) i, V-Vision (digital health) són les set startups de salut seleccionades per participar en la 30è edició del Fòrum d’inversió Healthcare Barcelona. Les empreses realitzaran un pitch davant d’inversors del sector de les ciències de la vida i la salut, en una trobada que se celebrarà el 31 de març en format híbrid al Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). 

-Bsure Medical és una spinoff de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR) que es dedica a determinar de manera senzilla el risc de patir efectes adversos greus després de la implantació d’un biomaterial injectable, tals com farcits dèrmics, subdèrmics o subcutanis.

-Heecap és una startup sorgida del programa de Biocat d·HEALTH Barcelona que desenvolupa una solució per mantenir la força diafragmàtica dels pacients mitjançant l’ús d’electroestimulació no invasiva per accelerar la recuperació i reduir els dies de ventilació mecànica.

Mimark Diagnostics és una spinoff de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que treballa per descobrir, verificar i validar els biomarcadors per desenvolupar noves solucions per a pacients ginecològics, descartar el càncer d’endometri i proporcionar informació sobre el subtipus histològic del tumor per guiar el tractament quirúrgic.

-Nanoligent és una startup sorgida de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’Institut de Recerca de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau,  que es dedica a la medicina de precisió. Desenvolupa una teràpia farmacològica dirigida que permet dissenyar nous conjugats de proteïnes organitzats en nanopartícules i capaços d’orientar sistemes biològics específics.

Oniria Therapeutics és una spinoff del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), que modula l’estat latent de les cèl·lules canceroses per explotar les seves vulnerabilitats i superar la persistència de la malaltia, allargant així la vida dels pacients i, finalment, curar-les.

Tensor Medical és una companyia sorgida de la Universitat de Girona i de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron (VHIR) que desenvolupa eines d’intel·ligència automatitzades que redueixen l’error associat a la lectura visual d’imatges de ressonància magnètica dels pacients.

La jornada, que es posiciona com un referent a l’ecosistema biomèdic català, té l’objectiu d’apropar les startups i els inversors del sector, i promoure la innovació i l’emprenedoria en l’àmbit de la salut. Núria Martí, Directora d’Innovació i Desenvolupament de Negoci de Biocat participarà en la trobada. 

L’esdeveniment està coorganitzat pel Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), BiocatBarcelona Activa i Esade i compta amb la col·laboració d’Invivo ventures. Des de fa anys és el punt de trobada entre emprenedors i inversors del sector de les ciències de la vida i la salut. 

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere