Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

SEMINARI on line de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-Universitat Ramon Llull: “Les temptacions dels orientadors i orientadores”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés- Universitat Ramon Llull organitza, en el marc del diploma en Orientació i Inserció Laboral, el seminari web Les temptacions dels orientadors i orientadores, que anirà a càrrec d’Eulàlia Tort Bodro, orientadora i periodista especialitzada en comunicació, equips i gestió del canvi, experta en metodologies àgils i transformació cultural, doctora en Filosofia i Estudis Humanístics, professora universitària i formadora.

La sessió, que va adreçada a professionals de la inserció per parlar de les possibles temptacions que tenim com a professionals que acompanyen persones, serà presentat per Dessirée Garcia, directora del diploma en Orientació i Inserció Laboral i actualment responsable del Programa de Formació i Inserció de Càritas Diocesana de Barcelona.

A continuació de la ponència, hi haurà un espai de debat i preguntes. Podeu enviar les vostres consultes a infofacultat@peretarres.org.

Dia: dijous 07/04/2022     hora: 18:00h.

INSCRIPCIÓ : Inscriviu-vos-hi en aquest enllaç i rebreu un correu amb l’enllaç a Zoom.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere