Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

TALENT CAMPUS D’ACCIÓ CLIMÀTICA Sabadell 2022: campus d’estiu d’activisme climàtic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Tindrà lloc del 11 al 15 de juliol

Presencial al Campus Sabadell de l’ESDI-URL

Inscripció gratuïta

El Talent Campus d’Acció Climàtica es durà a terme a l’Escola Superior de Disseny -centre adscrit a la Universitat Ramon Llull i s’adreça a estudiants universitaris de disseny, comunicació i ciències ambientals

Fins al 30 d’abril, estan obertes les inscripcions per participar en la primera edició del Talent Campus d’Acció Climàtica, que tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol al campus Sabadell de l’ESDI-URL.

Aquesta iniciativa gratuïta és coorganitzada per l’Ajuntament de Sabadell i l’ESDI-URL.

El campus tindrà una durada de 40 hores i comptarà amb espais d’aprenentatges diversos com els tallers dinàmics o les xerrades en petit format, i culminarà amb la creació d’una campanya d’activació climàtica conjunta. Durant el transcurs del projecte, es presentaran diverses eines, metodologies i reptes per fer front a la cada vegada més necessària transició ecològica.

Adreçat a estudiants

El Talent Campus es dirigeix especialment a estudiants dels graus en Ciències Ambientals, Comunicació, Disseny o titulacions similars, amb el 75% dels crèdits aprovats en el moment de fer la inscripció. Per inscriure’s, cal accedir a la pàgina web i fer arribar la sol·licitud incorporant un petit CV, l’expedient acadèmic i la justificació del perquè vol cursar aquest campus. A finals de maig, hi haurà la segona fase del procés de selecció.

Hi participen 18 ponents

Pel que fa a les xerrades, hi haurà un total de 18 ponents i talleristes de l’àmbit de la ciència, la comunicació i les ciències ambientals, persones referents en la lluita contra el canvi climàtic.

Hi participaran els reconeguts ambientòlegs Ana Villagordo, Kike Molina, Alexis Rossell, Gisela Torrents, Nati Yesares, Marta Escamilla i Marc Gavaldà; el catedràtic del departament de Física Quàntica i Astrofísica de la Universitat de Barcelona Xavier Luri, el responsable de divulgació científica d’ISGlobal i project manager de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) Raul Toran, el redactor especialitzat en temes científics dels serveis informatius de TV3 Xavier Duran, o el publicista Bernat Sanromà, entre d’altres.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere