Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cervera: 4a edició de la Ponent FEST -la fira d’economia social i transformadora de Ponent

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Arriba la quarta edició de la Ponent FEST que tindrà lloc el dia 28 de maig a la Universitat de Cervera.

L’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera, s’encarrega d’organitzar aquesta fira que té com a objectiu visibilitzar l’economia social i cooperativa de les terres de Lleida, donant a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. Aquest tipus d’economia afecta a tots els àmbits, així com l’habitatge, l’alimentació, l’oci, l’educació, la comunicació, la tecnologia… i està present en tot el cicle econòmic: producció, distribució, comercialització, consum, estalvi i inversió.

La fira tindrà lloc a la Universitat de Cervera, un dels patrimonis més representatius de la comarca de la Segarra, el dia 28 de maig.

El tema principal de la fira d’aquest any és l’emergència climàtica. Per respondre a aquesta situació de crisi, les participants hauran de centrar-se en cinc temes quotidians centrals, entre els quals es troben l’alimentació, el consum, el treball-oci, l’energia-indústria i l’habitatge-cures-comunitat.

La Ponent FEST està oberta a la participació de totes les entitats, cooperatives, organitzacions, fundacions i altres agents que treballen amb criteris d’economia social i solidària, posant al centre de l’activitat els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.

Data: Dissabte 28 Maig   Hora: 09:00

Organitzador: L’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera

Web de l’esdeveniment … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere