Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’alumnat de les ESCOLES D’ART I DISSENY de Catalunya mostra el seu treball en una exposició a l’Illa Diagonal de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’exposició és un recorregut cultural per la diversitat d’interpretacions sobre l’univers femení, a través de màscares

L’alumnat de les escoles d’art i disseny d’arreu de Catalunya mostra al públic el treball que han dut a terme en una exposició a l’Illa Diagonal sota el títol “desEmmascarART”. Aquesta mostra, que està oberta al públic fins el divendres 23 de setembre, és part del resultat del Projecte d’innovació Talent Creatiu i Empresa, un programa del Departament d’Educació per fomentar la innovació i l’intercanvi de coneixement entre els centres docents i les empreses.

En total hi han participat alumnes de 7 escoles d’art i disseny de diferents territoris:

  1. -Escola d’Art Llotja, Escola d’Art Massana, Escola d’Art La Industrial i (Barcelona).
  2. -Escola d’Art Pau Gargallo (Badalona).
  3. -Escola d’Art de Manresa.
  4. -Escola d’Art Ondara (Tàrrega).
  5. -Escola d’Art d’Olot.

L’exposició té com a protagonistes les màscares, i és un recorregut cultural per la diversitat d’interpretacions que es fan de l’univers femení. Així, s’hi poden trobar màscares amb cara de lluna, de dimoni o d’àngel, i màscares que transporten a la mitologia grega. Les màscares simbolitzen l’element femení en contraposició amb el masculí, i en alguns casos una crítica a la representació dels estereotips o cànons de bellesa establerts.

Els participants són alumnat dels següents cicles formatius de grau superior: Art tèxtil, Tècniques escultòriques, Il·lustració, Escultura aplicada a l’Espectacle, Ceràmica artística, Arts aplicades al mur.

A banda de l’exposició de les creacions de l’alumnat de les escoles d’art, també s’han organitzat tallers infantils de màscares, les tardes de divendres a diumenge.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere