Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Next Generation EU a Catalunya: Presentació del Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica -PERTE- Nova Economia de la Llengua

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dimecres, 26 d’octubre del 2022   De 15.30 h a 16.30 h

En aquesta sessió, que tindrà un format híbrid (presencial i en streaming), t’informarem sobre el Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) Nova Economia de la Llengua.

Aquest PERTE és una oportunitat per aprofitar el potencial del castellà i les llengües cooficials com a factor de creixement econòmic i competitivitat internacional en àrees com: la intel·ligència artificial (IA), la traducció, l’aprenentatge, la divulgació cultural, la producció audiovisual, la investigació i la ciència.

En aquesta sessió hi haurà la senyora Cristina Gallach, comissionada especial per a la Alianza por la Nueva Economía de la Lengua del Govern d’Espanya, que donarà una visió transversal del PERTE i les oportunitats que ofereix a les empreses.

En acabar la sessió, es presentarà l’Oficina Next Generation EU que permetrà identificar les noves convocatòries d’aquests fons europeus i rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia d’accés a les subvencions Next Generation.

PROGRAMA

15.30 h

Benvinguda Joan Romero, director executiu d’ACCIÓ

15.35 h

Presentació del PERTE Nova Economia de la Llengua. Cristina Gallach, comissionada especial per a la Alianza por la Nueva Economía de la Lengua del Govern d’Espanya

16.05 h

Presentació de l’Oficina Next Generation. Xavier Elizondo, mànager de l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ

16.15 h

Torn obert de preguntes i cloenda

16.30 h

Espai de networking presencial

INSCRIPCIONS … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere