Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

GLOBALleida promociona unes jornades agrotecnològiques a Anglaterra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

globalleida

El consorci de promoció econòmica de les Terres de Lleida: GLOBALleida promociona participar a unes Jornades agrotecnològiques  que es celebraran a Norwich, al “Institute of Food Research” del “Norwich Research Park”. L’objectiu de les Jornades organitzades pel “UK  Trade &I nvestiment” es aprofundir sobre l’experiència britànica en innovació agrotecnològica. Donant a conèixer  de prop el Parc Científic i l’Institut de Recerca Agroalimentària de Norwich. Al mateix temps, es podrà participar en les sessions de Networking i en reunions bilaterals amb empreses del sector.

Les jornades són els propers 6 i 7 de febrer.

El preu és de 250 euros, que inclou el viatge i l’estada.

 PROGRAMA

Dimecres 6 de febrero

10.20 Sortida de Barcelona al Prat 12.00 Arribada a London Stansted 13.27 Sortida del tren de London Stansted 15.30 Arribada a Norwich 16.00 Café/Té. Benvinguda 16.10 Introduccions de: Norwich Research Park and commercial offer (Matthew Hills) Institute of Food Research (Tim Brocklehurst) John Innes Centre (John Clarke) Genome Analysis Centre (TBC) 20.00 Sopar networking.

Dijous 7 de Febrer

09.30 Seminari “Innovació en Agricultura” Participació de Norwich Research Park i InCrops, Incloent presentacions per part de la delegació catalana a una audiència formada per empreses i institucions britàniques del sector. 11.00 Networking i reunions bilaterals. 11.50 Presentació de PBL – IP management and Agri-food sector 12.20 Dinar 13.57 Sortida en tren de Norwich 17.55 Sortida del vol a Barcelona 21.30 Arribada a Barcelona.

 

On és Norwich?

Norwich és una ciutat i un districte no metropolità situat a la regió de “East Anglia”, a l’est d’Anglaterra. És el centre administratiu del comtat de Norfolk.

800px-Norwich_UK_locator_map.svg

Que és el “Institute of Food Research” ?

El “Institute of Food Research” (IFR) és un dels vuit instituts que reben finançament estratègic del  “Biotechnology and Biological Sciences Research Council” (BBSRC).

IFR té com a objectius científics respondre als desafiaments del subministrament d’aliments i nutritius que promou l’envelliment saludable ara i en el futur. IFR ofereix la ciència que sustenta l’activitat governamental i la de la indústria en fabricació d’aliments.

El IFR té relacions estratègiques amb altres instituts BBSRC,  amb la Universitat d’East Anglia i l’Imperial College de Londres.

Que és el “Norwich Research Park” ?

El “Norwich Research Park” és una comunitat de negocis de diferents organitzacions d’investigació amb credencials científiques líders en el món i més de trenta d’empreses de base científica i tecnològica.

“Norwich Research Park” és una col·laboració entre la Universitat d’East Anglia, el “Norfolk and Norwich University Hospital” i quatre instituts de recerca independents de renom mundial: el “John Innes Centre”, el  “The Genome Analysis Centre”, el “The Sainsbury Laboratory” i el “Institute of Food Research”.

 Que és “UK Trade & Investment” ? 

UK Trade & Investment (UKTI) és un departament del Govern del Regne Unit que treballa amb empreses amb seu al Regne Unit per assegurar el seu èxit en els mercats internacionals, i fomentar que  les millors empreses a l’estranger mirin el Regne Unit com el seu soci global de la seva elecció. UKTI informa conjuntament al  Ministeri de Relacions Exteriors i el Departament de Negocis, Innovació i Habilitats del Govern Britànic.

UK Trade & Investment és una organització internacional amb seu a Londres i Glasgow, a Escòcia. A través de la seva xarxa UKTI dóna feina a voltant de 2.400 empleats i assessors, incloent-hi el seu personal  a l’estranger situat a les ambaixades britàniques, alts comissionats, consolats i oficines comercials,  a més de lesi oficines regionals a les nou regions d’Anglaterra. UK Trade & Investment se’ls considera com “Business Ambassadors”.

UKTI Spain té una oficina a Barcelona situada al Consulat Britanic, cobrint Catalunya, Aragó, Illes Balears i Andorra. Aquesta Oficina organitza logisticament aquestes jornades a Norwich.

Contactes:

Samantha Brindle.Trade & Investment Adviser. UKTI Barcelona. + 34 933 666 217 samantha.brindle@fco.gov.uk

Josep Maria Barrufet. Promoció Internacional. GLOBALleida + 34 973 725 522  jmbarrufet@globalleida.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere