Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La universitat de Barcelona publica la ‘Memòria 2011-2012’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat de Barcelona (UB) acaba de publicar en paper, la Memòria del curs acadèmic 2011-2012, que reflecteix les activitats més destacades i les principals dades de la institució. L’edició d’enguany continua la línia de disseny que també segueixen altres publicacions institucionals —com ara La Universitat de Barcelona en Xifres—, amb la voluntat de presentar de manera atractiva la Universitat i la seva realitat actual. La publicació ha estat elaborada pel Servei de Planificació i Anàlisi i l’ha editat Publicacions i Edicions de la UB en versió catalana. Properament també estarà disponible en castellà i en anglès.

La Memòria 2011-2012 recull una síntesi de la informació més rellevant de la UB. La publicació es divideix en cinc blocs temàtics: «Una universitat centenària i compromesa amb la ciutat», en què es resumeixen les dades principals de la UB; «La universitat de les persones», que inclou els serveis a la comunitat universitària i les activitats institucionals i culturals; «La universitat líder en formació», que recull l’oferta acadèmica i els serveis de suport a la docència; «La universitat capdavantera en recerca», que analitza l’activitat de recerca i la transferència de tecnologia, coneixement i innovació, i «Una universitat amb projecció internacional», que se centra en l’activitat internacional institucional i la mobilitat internacional dels diferents col·lectius universitaris.

Com en edicions anteriors, cada capítol incorpora opinions de diversos membres de la comunitat universitària: personal docent i investigador, personal d’administració i serveis i estudiants. També inclou retalls d’articles publicats en diversos mitjans de comunicació nacionals i internacionals que fan referència a la UB. Els continguts s’acompanyen de nombroses fotografies, reproduccions de cartells i altres materials gràfics, així com d’algunes xifres destacades per la seva rellevància en el darrer curs acadèmic.

Se n’ha fet un tiratge de prop de 900 exemplars en paper, que s’estan distribuint tant dins de la UB com en diversos organismes i institucions vinculats a l’educació superior en els àmbits català, estatal i internacional.

 

 

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere