Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada Montessori a la Universitat de Vic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Com un complement al Màster Universitari en Pedagogia Montessori (0-6 anys) impartit per la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic, s’ha organitzat una “Jornada sobre Pedagogia Montessori” del Centre d’Innovació i Formació en Educació col·laborant l’Associació Montessori Espanyola  i Montessori Institute of San Diego.

La Jornada es celebrarà el 25 de gener de 2013, de les 9 a les 20.30 hores a l’Aula Magna  del Campus de la Torre dels Frares de la UVic.

Aquesta Jornada-Taller és una activitat dirigida a tota la comunitat educativa i a persones interessades en la temàtica. De la que es podrà obtenir un Certificat d’Assistència per la Universitat de Vic. A més és una activitat de formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Programa

09:00 Recepció 10:00 Tancament de la primera edició del Màster Universitari en Pedagogia Montessori. Francesc Codina, degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic (FETCH). Montse Julià, directora del Complex Cultural i Esportiu Montessori-Palau. Montserrat Moix, coordinadora del Màster. Silvia Dubovoy, directora General del Montessori Institute of San Diego (MISD). Lliurament de Diplomes AMI. 11:00 Pausa. 11:30 Obertura de les Jornades. José Ramon Lago, director del Departament de Psicologia, FETCH. Anna Julià, presidenta d’AME, Asociación Montessori Española. 11:45 Conferència. The current expansion of Montessori Pedagogy in the world. André Roberfroid, president d’AMI, Association Montessori Internationale. 12:30 Conferència. La pedagogia Montessoriana i la renovació pedagògica a Catalunya (1911 – 1962). Joan Soler, director del Departament de Pedagogia, FETCH.

13:30 Dinar lliure.

15:00 Presentació de l’exposició de llibres i materials. 15:30 Conferència. Una propuesta de educación cósmica para la etapa de primaria. Baiba Krumins Grazzini, directora de Formació de l’International Centre for Montessori Studies Foundation. 16:30 Confèrencia. El niño, el padre del hombre. Eduardo Cuevas, director de Formació del Montessori Training Centre of British Columbia. 17:30 Pausa. 18:00 Taula rodona. Vigència de la pedagogia Montessori. Eduardo Cuevas, director de Formació del Montessori Training Centre of British Columbia. Silvia Dubovoy, directora General del Montessori Institute of San Diego (MISD). Montse Julià, directora del Complex Cultural i Esportiu Montessori-Palau. 19:00 Cloenda. Anna Julià, presidenta d’AME, Asociación Montessori Española. Silvia Dubovoy, directora General de MISD. Francesc Codina, degà de la FETCH. 20:00 Visita guiada a les «Aules Montessori» de la UVic.

 

Contacte: conferenciamontessori@uvic.cat  T. +34 93 881 61 64 (ext. 6277)

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere