Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Curs d’Estiu 2013 de l’European Training Consortium in Public Health and Health Promotion a la Universitat de Girona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest 12 de gener s’ha celebrat a Girona la reunió preparatòria de la 22a edició del Curs d’Estiu de l’European Consortium in Public Health and Health Promotion.

La jornada de treball es va celebrar al mati a la Facultat d’Infermeria i a la tarda als espais de Dipsalut al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona on s’ubica la Càtedra de Promoció de la Salut. Aquests dos espais seran els mateixos que acolliran les classes del curs d’estiu. Recordem que Dipsalut és un organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

La reunió va comptar amb els representants de la Universitat de Cagliari, la Norwegian University of Science and Technology, la Universitat de Zagreb, la Universitat de Bergen, la Universitat de Wageningen, l’École des Hautes Études en Santé Publique de Rennes i la Universitat de Girona.

L’edició d’enguany d’aquest curs es denomina “BUILDING BRIDGES – CREATING SYNERGY FOR HEALTH” abordant com crear sinergies per millorar la salut i el benestar de la població.

L’organització  d’aquest curs és de la Facultat d’Infermeria, de la Càtedra de Promoció de la Salut i el suport de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach, tots de la Universitat de Girona.

L’escola d’estiu és un curs semipresencial de 8 setmanes de durada. S’inicia amb una activitat a distància a partir del 6 de maig i posteriorment amb una estada presencial del 14 al 26 de juliol a la Facultat d’Infermeria de la UdG. Aquest curs internacional i multidisciplinari combina seminaris teòrics i interactius amb sessions pràctiques en grups de treball guiats per tutors per desenvolupar una proposta de projecte internacional relacionada amb el topic del present curs. Es tracta d’un curs internacional adreçat a totes aquelles persones interessades en la promoció de la salut des de diferents àmbits professionals.

L’objectiu de l’Escola d’Estiu a Girona és donar a conèixer i explorar coneixements actuals i coneixements innovadors, tècniques i recursos, com ara les tecnologies del mitjans de comunicació socials, que condueixen a una major sinergia entre els professionals, les persones i les comunitats per millorar la salut i el benestar.

 

Que és l’European Consortium in Public Health and Health Promotion (ETC-PHHP) ?

El ETC-PHHP és un consorci format per 10 universitats i escoles de salut pública d’arreu d’Europa. L’objectiu principal del qual és desenvolupar eines teòriques i pràctiques que reforcin la implementació de la promoció de la salut en les estratègies dels països.

 

Que han estat els cursos d’estiu de l’ETC-PHHP?

Des del 1991 l’European Consortium in Public Health and Health Promotion

(ETC-PHHP) ha organitzar 21 cursos d’estiu, en 12 ciutats amb 534 participants de 44 països diferents. Els participants provenen d’àrees com la salut pública, la promoció de la salut, l’atenció sanitària, l’educació, el treball social, així com la recerca o la creació de polítiques.

 

Contacte a la Universitat de Girona :

catedrapromociosalut@udg.edu  Telèfon 972414729

Imagen1

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere