Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Elecció de Degana a la Facultat de Dret i Economia de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest divendres dia 1 de gener es farà la proclamació definitiva de les candidatures que opten al Deganat de la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida.

Sinó hi ha alguna sorpresa d’última hora, Maria José Puyalto serà la candidata única al Deganat de la Facultat de Dret i Economia. 

La professora Puyalto té previst el proper dimecres 6 de febrer presentar el seu Programa Electoral i el seu futur Equip Rectoral. (Acte a la Sala de Juntes de la FDE a les 12.30 h).♦

 Puyalto
BREU CURRÍCULUM de la candidata Maria José Puyalto Franco

És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (1987). Doctora en Dret per la Universitat de Lleida (1998) amb la qualificació d’excel·lent cum laude i Postgrau en Docència Universitària per la Universitat de Lleida (2006). Ha estat directora de l’Escola Universitària de Relacions Laborals (centre privat adscrit a la UdL) durant el període 1999-2006. Actualment és professora agregada de Dret Mercantil a la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida i Secretaria Acadèmica d’aquest Centre.

El seu àmbit principal de recerca és l’estudi d’aspectes institucionals i contractuals del dret bancari i del dret d’assegurances i, en particular, l’anàlisi de les mesures adoptades pel legislador espanyol per salvaguardar els interessos econòmics dels usuaris de serveis financers en les seves relacions amb les entitats i intermediaris del mercat financer prenent com a referència la regulació proposada per altres estats de la UE i les línies d’acció i reflexió obertes a escala comunitària sobre aquesta matèria .

És autora de nombrosos articles científics, capítols de llibre i dues monografies, “El corredor de seguros en el Derecho Positivo Español” (2002) i “Las cláusulas de vencimiento en los préstamos bancarios al consumo” (2006). L’any 2011 va obtenir el primer premi en la categoria Civil-Mercantil a la XXI Edició del Premi d’Estudis Financers del Centre d’Estudis financers amb el treball: El model de regulació eficient dels contractes de distribució en el Draft Common Frame of Reference”.♦

 

 

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere