Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Francesc Giné es presenta per continuar sent Director de la Politècnica de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El professor Francesc Giné de Sola fins ara Director de l’Escola Politècnica Superior, desprès d’haver substituït a quasi tres quarts de mandat l’anterior Director que va accedir a una nova responsabilitat de l’equip rectoral de la UdL, podríem dir que es torna a presentar al càrrec per un segon mandat, o un primer mandat complert, segons com s’acabi llegint oficialment la trajectòria d’aquesta tasca directiva.

El professor Giné serà candidat únic i es presenta amb els mateixos col·legues de direcció amb els que ha finalitzat l’actual legislatura.

L’equip el formen:

– Margarita Moltó com a Secretària Acadèmica.

– Magda Valls com a Cap d’Estudis dels Ensenyament d’Informàtica.

– Gabriel Pérez com a Cap d’estudis dels Ensenyaments d’Industrial i Arquitectura Tècnica.

– Cristian Solé com a Sotsdirector a més de responsable en Relacions Internacionals i Relacions amb les Empreses.

 

El Director i el seu equip tenen ben definides les principals línies d’actuació per la propera legislatura. En reproduïm el resum del seu programa:

  • Potenciar la Internacionalitat de l’Escola amb el doble objectiu de que més estudiants nostres vagin fora i més estudiant estrangers vinguin a l’Escola, sobretot a nivell de màster i doctorat. En aquest sentit volem incrementar el nombre d’assignatures impartides en anglès en l’Escola, oferint una oferta formativa atractiva per captar estudiant estrangers.
  • Consolidar els estudis de graus actuals i màster actuals.
  • Volem potenciar les dos dobles titulacions que hem tirat a nivell de grau ( doble titulació d’ADE-Enginyeria Informàtica i doble titulació Building Engineering (UdL)- Civil Engineering (VIA University)), així com alguna doble titulació a nivell de màster amb països estrangers  que actualment estem treballant.
  • Tirar endavant el nou Centre de Recerca INSPIRES ( Institut Politècnic d’Innovació i Recerca en Sostenibilitat), que aixoplugui a tots els grups de recerca de l’Escola i ajudi a incrementar la col·laboració entre els esmentats grups. Aquest Centre ens ha de permetre també canalitzar d’una manera més eficient les col·laboracions a nivell de recerca amb les empreses.
  • Fomentar les vocacions d’enginyeria entre els estudiants de Secundària,tirant endavant accions com per exemple la First Lego League o bé el MERCATEC. Aquest aspecte és fonamental per nosaltres doncs avui en dia aquesta branca és una de les branques on hi ha més sortides laboral, però continuar sense ser una branca atractiva pels estudiants.
  • Recuperar els lligams amb els nostres ex-alumnes, potenciant la xarxa ALUMNI de l’EPS. Aquesta aspecte també es totalment necessari doncs considerem que els nostres ex-estudiants són un dels principals actius que té una Universitat.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

2 thoughts on “Francesc Giné es presenta per continuar sent Director de la Politècnica de la UdL

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere