Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Dra. Rosa Soler nova Degana de Medicina en les úniques eleccions competitives de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Aquest 14 de febrer s’han celebrat a la Facultat de Medicina les eleccions al Deganat i les ha guanyat la doctora Rosa Soler enfront l’altre candidat el doctor Joan Prat.

El resultat de les votacions a la Junta de Facultat han estat 28 vots a favor de la doctora Soler, 11 vots pels doctor Prat, 7 vots en blanc i 2 nuls.

Les eleccions al Deganat de la Facultat de Medicina de la UdL en estat les úniques eleccions celebrades ara, per ocupar els càrrecs de Director/a o Degà/na als diversos centres de la Universitat de Lleida que tenien més d’un candidat, per això se les valorà com les úniques eleccions competitives o amb rivalitat electoral de la UdL.

La doctora Soler dirigirà la Facultat amb el mateix equip deganal de l’anterior degà Joan Ribera. L’ex-degà també s’incorpora a l’equip de la doctora Soler ocupant el seu antic lloc de Coordinació de Biomedicina en la direcció del deganat.

Els altres membres de l’equip deganal són: Vice-degana: Rosa M Martí. Vice-degana: Montserrat Rue. Cap d’estudis: Jorge Soler. Secretari acadèmic: Javier Trujillano. Coordinador Medicina: Francesc Purroy. Coordinador Nutrició: José Serrano. Coordinadora Màster: Marta Llovera.  Coordinador rotatori: Manel Portero. I el citat ja,  com a Coordinador de Biomedicina l’ex-degà Joan Ribera. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere