Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPC presenta a empreses punteres innovacions d’avantguarda en tecnologia mòbil dins la Tecnoweek

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior


La UPC presenta a empreses punteres del sector TIC les seves innovacions d’avantguarda en l’àmbit de la tecnologia mòbil 

Aquest  21 de febrer, de 9 a 11 hores, el Centre d’Innovació i Tecnologia (CIT) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) presentarà a un grup d’empreses punteres del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) algunes de les innovacions més  d’avantguarda desenvolupades, així com les capacitats tecnològiques dels  grups de recerca en l’àrea de les comunicacions mòbils. 

La reunió de treball tindrà lloc a la sala multimèdia de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (c. Jordi Girona, 1-3). Hi participaran, entre d’altres, Abertis Telecom, Accenture, Altran, ATOS, CA Technologies, Dylvian, Everis, Lear, Telefonica I+D, Ficosa, Indra, Seat, Tempos 21, Toro, Vodafone España, Mier Comunicación, Dinube, Geonik i GMV. La UPC, que cerca nous socis industrials per transferir i desenvolupar nova tecnologia, presentarà les seves solucions més avançades en els camps de LTE-A (Long Term Evolution Advanced), Bluetooth Low Energy (BLE) i Internet de les coses, Near Field Communication (NFC), WiFi i M2M ( Machine to Machine o Máquina a Máquina), entre d’altres. 

Aquesta trobada universitat-empresa s’emmarca dins la Tecnoweek, un esdeveniment al voltant de la tecnologia mòbil que organitza el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) del 18 al 22 de febrer, a Barcelona. A més, tindrà lloc la setmana prèvia al Mobile World Congress 2013, on la UPC promocionarà la seva potència tecnològica en aquest sector amb un estand propi (CZ1), dins l’espai Catalan Zone a l’App Planet (hall 8.1), l’àrea del saló on s’allotjaran els centres tecnològics catalans. La UPC és l’única universitat pública de l’Estat que participa al Mobile World Congress. 

El Centre d’Innovació i Tecnologia (CIT UPC) articula els 19 centres de recerca i transferència de tecnologia de la Universitat que són membres de la xarxa TECNIO de la Generalitat de Catalunya. ♦

 

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere