Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Congrés internacional UNIVEST’13 de la UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 L’UNIVEST, que enguany centra el seu treball en les “Estratègies cap a l’aprenentatge col·laboratiu” comptarà, entre d’altres, amb les intervencions de Cristóbal Cobo i Anastasio Ovejero.

 El Congrés pretén ser un punt de trobada, intercanvi i reflexió. Per això, el programa inclou dos espais de treball diferents, les conferències plenàries i les Taules de Comunicacions, que ofereixin l’oportunitat de plantejar les diferents visions que hi pugui haver sobre el tema general del congrés: “Estratègies cap a l’aprenentatge col·laboratiu“.

 En relació a aquesta temàtica general les comunicacions que es presentin poden centrar-se de manera més específica, en algun dels 5 eixos temàtics proposats per aquesta edició:

    Planificació i organització de la docència

    Avaluació

    Plans d’acció tutorial

    Participació dels estudiants en la vida universitària (espais de representació, activitats complementàries, associacionisme…)

    Experiències fora de les aules (pràctiques en empreses i institucions, pràcticum, mobilitat…)

 Conferències plenàries

 Es comptarà amb les exposicions de dos ponents i amb les aportacions i rèpliques de comentadors que, des de les seves perspectives, oferiran altres visions de la temàtica tractada.

 Les preguntes i comentaris del públic assistent es recolliran per escrit durant les respectives intervencions i es lliuraran a la taula perquè hi pugui respondre en la darrera part de cada sessió.

 Les sessions s’enregistraran en vídeo i, posteriorment al Congrés, estaran disponibles al dipòsit audiovisual de la Biblioteca de la Universitat de Girona (http://diobma.udg.edu/).

Hi haurà servei de traducció simultània a les llengües oficials.

Taules de comunicacions

Els assistents podran presentar comunicacions relacionades amb els cinc eixos temàtics del Congrés.

Les taules de comunicacions s’organitzaran en sessions paral·leles. Al llarg del Congrés es preveu realitzar tres torns amb diverses sessions simultànies dinamitzades per un relator que s’encarregarà de facilitar l’anàlisi dels treballs presentats:

    Primer torn: dijous 4 de juliol de 2013, al matí

    Segon torn: dijous 4 de juliol de 2013, a la tarda

    Tercer torn: divendres 5 de juliol de 2013, al matí

Els comunicants hauran de lliurar les seves aportacions en el termini assignat de manera que els relators de cada sessió puguin iniciar-la fent una síntesi del contingut dels treballs i plantejar les preguntes i aspectes més destacables que permetin desenvolupar un debat sobre el tema.

En aquests debats hi intervindran els autors dels diferents treballs i els assistents al Congrés.

Les idees i conclusions més rellevants de les diferents sessions seran recollides en un document final. Aquest document es facilitarà a través del web amb posterioritat a la seva celebració.

Les Taules de Comunicacions no disposaran de traducció simultània.

Llengües oficials

Les llengües oficials del Congrés són: català, castellà i anglès.

 Propostes de comunicació

Les propostes de comunicació s’han d’enviar a la Secretaria del Congrés abans del dia 24 de febrer de 2013 (termini prorrogat) mitjançant la plataforma d’administració d’esdeveniments ConfTool, disponible a través d’aquest mateix web.

Els textos seran avaluats per dos membres del Comitè Científic del Congrés. La resolució del comitè es podrà consultar a través de la plataforma  ConfTool a partir del 5 d’abril de 2013.

Les aportacions aprovades pel Comitè Científic seran publicades a la pàgina web del Congrés per tal que els assistents les puguin consultar amb antelació, facilitant així el debat i la discussió a les Taules de comunicació.

En aquestes sessions els autors no presentaran individualment les seves comunicacions, sinó que participaran de l’anàlisi i el debat conjuntament amb la resta d’assistents.♦

Web oficial: http://univest.udg.edu/index_cat.html

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere