Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Logim Solutions, una nova spin-off de la UPF

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 logim

Avui, 25 de febrer, coincidint amb la setmana del Mobile World Congress a Barcelona, la societat  Logim Solutions, S.L., la primera spin-off sorgida del Grup de recerca NeTS de la Universitat Pompeu Fabra.

 Aquesta iniciativa empresarial està liderada pel professor Miquel Oliver, conjuntament amb  Johan Zuidweg, José Luis Sánchez, Zhuoxian Lin i Javier González, tots ells investigadors i col·laboradors del NeTS. L’empresa tindrà la seu social en els nous Espais d’incubació del UPF Business Shuttle, a la 2ª planta de l’edifici Almogàvers Business Factory.

 Logim neix amb l’objectiu de comercialitzar una solució innovadora en la gestió dels múltiples logins i passwords que acumulen els usuaris d’Internet, utilitzant el seu terminal mòbil intel·ligent. Logim fa possible la utilització dels passwords, de forma senzilla i segura, en qualsevol ordinador, només aproximant el mòbil a la pantalla. El desenvolupament de la solució és el resultat de prop de dos anys de treball de recerca prèvia en el marc del NeTS.

 Logim llançarà el seu servei, en forma d’un aplicatiu per mòbil iOS (Apple) més una extensió o plug-in pel navegador, el proper mes de març. Des d’avui i fins llavors, s’ofereix en exclusiva i de forma gratuïta, la seva versió premium als usuaris que així ho sol·licitin a través de la seva  web: mylogim.com . Posteriorment, al mes d’abril, en sortirà la versió Android, amb les mateixes funcionalitats.

 L’àmplia  experiència dels promotors en projectes de recerca per a empreses privades del sector d’Internet, així com la voluntat per part del NeTS de transferir a la indústria una tecnologia madura de gestió d’identitats, han suposat un impuls per a la creació d’aquesta iniciativa empresarial.

 Durant tot aquest procés, l’equip ha comptat amb el suport de la Unitat d’Innovació de la UPF i l’assessorament per part de professionals i experts en la creació d’empreses, a més del programa TECNIO d’ACC1Ó (Generalitat de Catalunya), del qual el NeTS forma part des de fa dos anys.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere