Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’IL3-UB organitza un taller sobre tecnologies mòbils i processos formatius, en el marc del Mobile World Congress

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El dimecres 27 de febrer l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) organitza el taller «Com les tecnologies mòbils estan transformant els processos formatius», coincidint amb la celebració a Barcelona del Mobile World Congress (MWC). La jornada, que tindrà lloc de 10 a 13.30 h a la sala d’actes de l’IL3-UB, oferirà l’oportunitat d’escoltar professionals del sector que presentaran projectes innovadors basats en tecnologies mòbils que s’estan desenvolupant al món i també a Catalunya.

 El director general de l’IL3-UB, Sr. Pedro Vázquez, presidirà el seminari, acompanyat del director del Centre i del Festival Mobile World Capital Barcelona, Sr. Aleix Valls, i del director del Programa Connected Living del GSMA, entitat organitzadora del MWC, Sr. Rich Cockle.

 La jornada inclou tres conferències, que donaran pas a un debat obert a la participació dels assistents. A les 10.40 h, l’experta en educació mòbil Jill Attewell (GSMA) impartirà la xerrada «Present and future of mEducation». A continuació, tindrà lloc la ponència «An example of how the new technologies are used to train healthcare professionals: NHS 24 (Scotland)», a càrrec de George Crooks, director mèdic d’NHS 24 i del Centre Escocès de Telesalut i Teleassistència i president de l’Associació Europea de Telemàtica de la Salut (EHTEL), i de Kevin Reith, director d’Aprenentatge i Desenvolupament d’NHS 24. Tancarà el torn d’intervencions la responsable d’Innovació de l’IL3-UB, Anna Rubio, que exposarà la visió de l’Institut sobre com es pot professionalitzar la formació a partir de les tecnologies mòbils.

 Per acabar, a les 12.20 h, tindrà lloc un debat amb experts i professionals del sector, que moderarà Joan Cornet, president executiu de la Fundació TicSalut. Aquest debat, obert a tots els participants, permetrà reflexionar sobre l’impacte i les noves oportunitats que ofereix estar a l’avantguarda en tecnologia, ara i en el futur.♦

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere