Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAB amb cursos MOOC a la plataforma Coursera

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ofereix tres cursos MOOC (Massive Online Open Courses) a la plataforma Coursera, una de les plataformes de referència internacional de cursos en línia gratuïts.

 Coursera, amb 2,8 milions d’usuaris, amplia de 33 a 62 les institucions educatives que participen del projecte, escollides entre les millors de cada país. 

 Càlcul Matemàtic,  Egiptologia i  Histologia, impartits per professorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, formen part de l’oferta formativa de Coursera, la prestigiosa plataforma internacional de cursos MOOC, cursos a distància, en línia, que s’ofereixen de manera gratuïta y massiva.
 Coursera es va iniciar l’abril de 2012 per iniciativa de dos professors  de la Universitat d’Standford i ja compta amb 2,8 milions d’usuaris, 1,45 milions de matrícules cada mes i una oferta de 322 cursos de pràcticament totes les àrees del coneixement. 90 cursos nous d’un total de 29 universitats de 13 països han estat seleccionats per Coursera per incrementar la seva oferta.

 L’oferta de la UAB, que és en llengua espanyola, consisteix en els cursos “Egiptología”, sobre la llengua, la història i la cultura de l’Egipte faraònic, a càrrec de Josep Cervelló i José Lull, professors del Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana; “Histología básica”, per aprendre a diferenciar els teixits epitelials, els teixits connectius, els teixits musculars i el teixit nerviós, a càrrec de Bernardo Castellano, professor del Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d’Immunologia; i “Pre-Calculus”, per adquirir les competències bàsiques del càlcul matemàtic (nombres complexes, polinomis, càlcul diferencial i integral, i equacions diferencials) que imparteix Juan Jesús Donaire, professor del Departament de Matemàtiques. 

 L’oferta de la UAB a Coursera:  https://www.coursera.org/uab

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere