Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Setmana de la Formació i el Treball a Barcelona, tota l’oferta educativa sota un mateix sostre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Fira de Barcelona tornarà a ser un referent del món educatiu amb la celebració, al recinte de Montjuïc, de la Setmana de la Formació i el Treball. El certamen engloba enguany el Saló de l’Ensenyament, del 13 al 17 de març, que acull al seu torn la 10ena. edició del Saló dels Idiomes, i el Saló de Màsters i Postgraus, Futura, els dies 15 i 16 de març. En total es preveu reunir uns 180 expositors i 70.000 visitants, entre estudiants, graduats i professionals de l’àmbit de l’ensenyament.

 El Saló de l’Ensenyament reunirà una completa oferta en estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació. El seu principal objectiu és ser una eficaç eina d’orientació i assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral.

 Com en anys anteriors, el Departament d’Ensenyament i el Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria d’Universitats, oferiran el seu servei d’informació i orientació personalitzada per resoldre dubtes sobre l’itinerari acadèmic a seguir, les proves d’accés a la universitat, així com de les beques i ajudes disponibles.

 Paral·lelament, el certamen posarà a la disposició dels joves el Servei d’Atenció a l’Estudiant, on experts d’Educaweb els assessoraran sobre els estudis que més s’adapten a les seves preferències i aptituds. A més, des de la passada edició està operatiu el portal Formacio365.cat, un innovador servei d’orientació i informació acadèmica on-line. El portal compta amb un cercador de centres i cursos dels expositors, a través del qual els estudiants poden preparar la seva visita als salons amb antelació i, fins i tot, concertar una cita durant o després de la seva celebració.

 Així mateix, els alumnes interessats en altres llengües trobaran nombrosos cursos al Saló dels Idiomes, que organitza la Asociación Española de Promotores de Cursos en el Extranjero (ASEPROCE) dins del Saló de l’Ensenyament.

Saló de Màsters i Postgraus, Futura
 De caràcter anual, el Saló dels Màsters i Postgraus, Futura, se celebrarà el divendres 15 i el dissabte 16 de març. Reunirà universitats públiques i privades, escoles de negocis, centres de formació contínua i col·legis professionals que informaran sobre els programes de segon i tercer cicle que s’imparteixen a Espanya i l’estranger.

 Com en anys anteriors, la publicació Món Empresarial organitzarà les jornades del mateix nom, en les quals participaran representants d’empreses, col·legis professionals, fundacions i universitats, entre altres institucions, amb l’objectiu de debatre sobre l’actual situació econòmica i social.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere