Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Erasmus i Airbnb s’alien per millorar la mobilitat a Europa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Xarxa d’estudiants Erasmus (Erasmus Student Network) i Airbnb, la companyia de reserva d’allotjaments s’associen per millorar la mobilitat dels estudiants a Europa.

 Una notícia com aquesta en un altre època seria exclusivament de tema internacional, però avui la mobilitat i l’Erasmus està tant arrelat a les nostres Universitats, que s’ha de contemplar com una notícia interna.

 Airbnb, la companyia de reserva d’allotjaments arreu del món, i l’Erasmus Network Program (ESN), una organització que té per objectiu donar suport i desenvolupar la xarxa d’intercanvi entre estudiants, han anunciat la seva associació per a fomentar la mobilitat estudiantil per tot Europa.

 Junts cooperar per ajudar els estudiants durant el seu programa d’intercanvi a Europa. Airbnb oferirà als estudiants llistes d’habitacions i apartaments disponibles a la seva plataforma que siguin adequats per a estudiants en grans ciutats europees, a més de facilitar cupons per reduir el cost de l’allotjament.

 Estem encantats d’associar amb l’Erasmus Student Network per ajudar els estudiants a gaudir d’una experiència“, diu Olivier Grémillon, director regional de Airbnb. “Amb més de 170.000 espais a Europa, els estudiants trobaran fàcilment un espai d’acord al seu pressupost, el seu estil i la durada de la seva estada. A més, en registrar al seu propi habitatge al portal de Airbnb mentre estan d’Erasmus, poden aconseguir una mica de diners extra que els ajudarà en la seva qualitat de vida mentre estan fora. I alhora, serà un altre espai disponible per un altre estudiant.

 Els estudiants Erasmus estan constantment buscant serveis que facilitin les seves vides i estem contents de presentar Airbnb“, afegeix Juan Colino, director de comunicació de ESN. “El nostre paper és, a més d’ajudar amb la qualitat d’ensenyament que rebin de la seva Universitat durant la seva estada, assegurar-los que podem ajudar-los amb les seves necessitats d’allotjament tant com puguem.“♦

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere