Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Continua avui la BIO-Europe Spring a Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Comença la BIO-Europe Spring a Barcelona: la principal trobada biotecnològica de partnering a Europa

 BIO-Europe Spring (BES), l’edició de primavera del congrés de partnering més important que es fa a Europa de la indústria biotecnològica i farmacèutica, se celebrarà des d’aquest dilluns 11 fins el dimecres 13 de març de 2013 a Barcelona gràcies al suport i la implicació de l’Ajuntament i Biocat com a coordinadors del Comitè Amfitrió. La capital catalana ja va acollir aquest esdeveniment el 2010, amb xifres rècord de participació i un benefici econòmic estimat per a la ciutat de 2,2 milions d’euros.

 El BES està organitzat per EBD Group, una empresa especialitzada en partnering entre els agents clau del sector de les ciències de la vida d’arreu del món. Cal remarcar, també, el suport d’empreses de la BioRegió de Catalunya com Almirall, Amgen, Biokit, Reig Jofré, Ysios Capital i Cuatrecasas, Gonçalves Pereira.

 Aquest congrés és una excel·lent oportunitat per reafirmar la posició estratègica de Catalunya i Barcelona com a centre de negocis internacional capdavanter en ciències de la vida i en innovació, atreure inversió estrangera i aprofitar els beneficis que tindran els amfitrions i les empreses locals abans i durant el congrés.

 L’estructura del congrés és:

Reunions de partnering

Programa de conferències i workshops

Presentacions d’empreses

Exposició comercial i de serveis

 El BES atrau anualment els principals líders dels sectors biotecnològic, farmacèutic i financer i d’empreses emergents destacades d’Europa (70%), Amèrica del Nord (19%) i països asiàtics (11%), que hi duen a terme més d’11.000 reunions one-to-one. En l’última edició a Amsterdam, hi van participar 2.157 delegats de 44 països, 1.304 empreses —26 de Catalunya, que va suposar més de la meitat de la presència espanyola— i 67 expositors.

 BIO-Europe Spring 2013 tindrà un espai d’exposició on hi haurà representades 63 empreses i entitats, cinc de Catalunya:

Almirall (estand 26). Amgen (estand 23).Biocat (estand 25). Reig Jofré (estand 27). I Sermes CRO (estand 11).

 De la resta de l’Estat espanyol, hi seran presents la Fundación Pública Andaluza Progreso y Salud (estand 44) i IMG Pharma Biotech (estand 57).

 L’exposició estarà ubicada al cor del congrés, és a dir, entre la zona de partnering i les sales on es faran les conferències. En les dues últimes edicions del BES hi ha hagut 67 empreses expositores.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere