Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada ‘Aportacions de la recerca i bones pràctiques en l’atenció a persones amb demència’ a UVic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

uvic

 El pròxim dijous, 14 de març, tindrà lloc a la Universitat de Vic la jornada “Aportacions de la Recerca i bones pràctiques en l’atenció a persones amb demència”, organitzada conjuntament pel Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic i la Fundació Alzheimer Catalunya. Amb més de 250 inscrits, la jornada comptarà amb la presència de Habib Chaudhury, expert internacional en Gerontologia ambiental.

 Analitzar, comprendre i intervenir en el context psicosocial de les persones amb demència per tal de millorar el seu benestar emocional és l’objectiu de la jornada. Massa sovint encara predomina un model biomèdic i una visió esbiaixada de la demència que fa que en moltes ocasions les persones amb demència pateixin no solament per la pròpia malaltia, sinó perquè no se les atén prou adequadament com a persones.

 Entre els ponents destaca la presència de Habib Chaudhury, expert en Gerontologia ambiental i professor associat al Departament de Gerontologia de la Universitat Simon Fraser de Vancouver i al centre d’investigació de la Universitat British Columbia. El Dr. Chaudhury parlarà de l’adequació de l’entorn físic i ambiental en centres per a persones amb demència com a principis clau del disseny.

 També destaca la presència de la Dra. Murna Downs, doctora en psicologia i directora del grup de recerca sobre Intervenció en Persones amb Demència de la Universitat de Bradford, que parlarà de l’excel·lència en l’atenció a les persones amb demència: de la recerca a la pràctica. Ambdues conferències tindran traducció simultània.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere