Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Formació del professorat pel Barcelona Knowledge Campus i l’ICE de la UB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Arrenquen les sessions de formació del professorat que organitza el BKC conjuntament amb l’ICE de la UB

 Ja estan en marxa la II Jornada de Foment de l’Emprenedoria en la Formació Professional i la II Jornada d’Actualització en el Camp Biomèdic per a Professorat de Formació Professional, que organitzen per segon any consecutiu el Barcelona Knowledge Campus (BKC) i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UB. L’objectiu de les jornades és ajudar el professorat de formació professional a actualitzar els seus coneixements, compartir les inquietuds docents i fomentar l’esperit emprenedor entre el seu alumnat.

 El BKC té entre les seves finalitats contribuir al desenvolupament de la formació professional en els cicles formatius de grau superior mitjançant actuacions adreçades als estudiants i al professorat d’educació superior, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En aquest context s’organitzen aquestes jornades, en què participen prop d’un centenar de professors de tot Catalunya. Els Centres Científics i Tecnològics de la UB (CCiTUB) acullen els assistents, per tal de proporcionar-los el marc adequat per dur a terme les pràctiques en entorns d’excel·lència i singulars, i l’ICE s’ocupa dels aspectes referents a la formació del professorat.

 El dia 7 de març, van inaugurar les jornades la vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística, Dra. Gemma Fonrodona; el director general de Formació Professional del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Melcior Arcarons; el director dels CCiTUB, José Ramón Seoane; el gerent de la Fundació BCN Formació Professional, Ricard Coma; el director de l’ICE de la UB, Antoni Sans, i el delegat del rector de la UB per al BKC, Manuel Barranco.

 Les altres sessions de la II Jornada d’Actualització en el Camp Biomèdic per a Professorat de Formació Professional tenen lloc els dies 12 i 19 de març i procuraran difondre entre el professorat d’FP els avenços més significatius que es duen a terme en un camp en continu desenvolupament com és el biomèdic, i les millores que es poden incorporar en la formació dels futurs tècnics.

 La II Jornada de Foment de l’Emprenedoria en la Formació Professional es completarà amb dues sessions més, els dies 14 i 21 de març, que mostraran, compartint experiències, com es pot contribuir, des dels centres educatius, especialment els de formació professional, a desenvolupar les competències i els valors necessaris per a l’emprenedoria.

 

 

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere