Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Núria Basi renova com a presidenta del Consell Social de la UPF

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Núria Basi renova el seu mandat com a presidenta del Consell Social de la UPF

 El Govern de la Generalitat va acordar, el passat 12 de març i a proposta del conseller d’Economia i Coneixement, renovar Núria Basi Moré com a presidenta del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra, càrrec que ocupa des del juny del 2008.

 El mandat dels presidents dels Consell Socials és de quatre anys i és renovable per un únic període de la mateixa durada.

 Núria Basi Moré (Barcelona, 1953) és llicenciada amb Grau en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona (1976), amb més vint anys de dedicació a R+D en el sector farmacèutic, químic, veterinari i cosmètic.

 És la presidenta de Basi S.A., des del 2005, empresa que dissenya, fabrica i comercialitza peces de punt i confecció tèxtil, calçat, bosses i marroquineria de la marca LACOSTE, i presidenta d’Armand Basi S.L., empresa que gestiona les llicències de les marques Armand Basi i By Basi.

 És membre del Consell d’Administració de la Fira de Barcelona, des del 2004, havent estat membre també de les Juntes Directives de l’Agrupació Espanyola del Gènere de Punt i de Foment de Treball.

 L’any 2004, la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora li va concedir el premi per la trajectòria a l’empresa familiar. El 2008 va rebre, juntament amb dues empresàries més, el premi IWEC (International Women’s Entrepreneurials Challenge) a Nova York, per haver fet créixer i per haver consolidat la seva empresa en un mercat global.

 La presidenta del Consell Social de la UPF és vicepresident III de l’actual Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP).♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere