Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Més de 70.000 persones visiten el Saló de l’Ensenyament

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Medicina, odontologia i les enginyeries han estat els estudis que més interès han despertat

 El Saló de l’Ensenyament ha tancat aquest diumenge la seva edició més internacional amb un balanç de més 65.000 visitants. Segons dades de Fira de Barcelona, els estudis d’enginyeria, medicina i odontologia són els que més interès han despertat al saló, que es va inaugurar aquest dimecres. Una de les novetats d’aquest any ha estat la presència al certamen de tretze universitats xineses, iniciativa que ha tingut gran acceptació entre el públic. D’altra banda, aquest dissabte s’ha clausurat Saló dels Màsters i Postgraus, Futura, amb un balanç de 5.000 visitants. Els dos salons estan integrats dins de la Setmana de la Formació ii el Treball i han reunit en aquesta edició 215 expositors.

 La nova Formació Professional (FP) dual i els cicles formatius relacionats amb sanitat, hostaleria, informàtica i serveis a la comunitat han centrat la majoria de les consultes dels joves. Quant a graus universitaris, els estudis de medicina, odontologia i les diferents branques d’enginyeria han estat els protagonistes d’aquesta edició, marcada per una creixent internacionalització dels estudis en resposta a un mercat laboral que es globalitza.

 En aquest sentit, la participació de tretze universitats xineses al certamen ha estat una de les novetats més destacades d’aquest any. Més de 3.000 persones s’han acostat fins als estands per informar-se dels estudis d’idiomes, negocis internacionals o enginyeries que ofereixen els centres del gegant asiàtic. Els representants xinesos han destacat l’alt nivell dels universitaris espanyols, tant per la seva formació tècnica com per la seva “gran capacitat creativa i imaginativa”.♦

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere