Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPC escollirà les start-ups catalanes del Barcelona Smart City Campus, a Hong Kong

Notícia anterior
Notícia posterior

signatura

La Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) serà l’encarregada de seleccionar les joves empreses tecnològiques que participaran en el programa de creixement econòmic del Barcelona Smart City Campus, a Hong Kong.

 L’Ajuntament de Barcelona i el Parc Científic i Tecnològic de Hong Kong han creat el Barcelona Smart City Campus per afavorir l’entrada de les empreses catalanes més innovadores al mercat xinès.

 La signatura de l’acord de creació del Barcelona Smart City Campus per part del tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, i el president de la Hong Kong Science and Technology Parks Corporation, Nicholas Brooke, ha tingut lloc el 8 de març a l’Ajuntament de Barcelona, amb la presència de Pedro Díez, vicerector de Política Internacional de la UPC.

 L’Ajuntament de Barcelona i la UPC elaboraran un programa de creixement empresarial que atregui les iniciatives catalanes més innovadores al Barcelona Smart City Campus, ubicat a Hong Kong. La participació de la Universitat, a través del Parc de Recerca i Innovació de la universitat, consistirà a seleccionar start-ups catalanes de menys de dos anys de vida que es podran instal·lar al Parc Científic i Tecnològic de Hong Kong. A la ciutat xinesa, les joves empreses tecnològiques participaran en els programes d’incubació empresarial Incu-Tech, Incu-Bio i Incu-Apps, destinats a iniciatives biotecnològiques i de l’àmbit web i mòbil, entre altres.

 A més de la creació d’aquest programa, l’acord té l’objectiu d’obrir noves vies de negoci per les empreses d’ambdues regions, afavorir l’intercanvi d’iniciatives empresarials vinculades a la innovació i fomentar l’esperit emprenedor per estimular la transferència de coneixements i el creixement econòmic. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere