Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada Nutrició esportiva / CTNS-Reus / URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Innovació en nous productes alimentaris per a la nutrició esportiva / URV

Dijous, 21 de març de 2013  al Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) – Reus

 En la Jornada s’aportarà una visió científica sobre com optimitzar l’entrenament, el rendiment i la recuperació de l’esportista a través de la nutrició, fent ús dels coneixements més recents en nutrició esportiva i dels nous productes i suplements ergogènics del mercat de la nutrició esportiva.

Els objectius de la jornada són:

–  Aportar a les empreses interessades una visió actualitzada de l’estat de la ciència en relació als productes adreçats al mercat de la nutrició esportiva

–  Descriure els principals reptes científics en l’àmbit de la nutrició per a esportistes

–  Emmarcar l’estat dels components ergogènics pel que fa al tracte normatiu i posicionament científic que avala la seva efectivitat

Adreçada a personal directiu i d’R+D d’empreses i agents interessats en la innovació del mercat de la nutrició esportiva.

Organitzen el clúster Associació Empresarial Innovadora Nutrició i Salut  (AINS) i Catalan Sports Cluster Indescat.

La inscripció, gratuïta, la podeu fer a CLIQUE AQUÍ

 

———————————————————————-

 

Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) – Reus

 El CTNS va ser creat el 2008 com una fundació impulsada per ACC1Ó, la Universitat Rovira i Virigli i el Parc Tecnològic del Camp, en el context de l’Anella de l’Agroindústria de Catalunya, per donar cobertura a l’R+D+I catalana en nutrició i salut.

 El CTNS ofereix a les empreses agroalimentàries serveis científics i tecnològics en tot el ventall d’aspectes que tenen relació amb el consum d’aliments i la salut, molt especialment en el camp dels aliments funcionals, productes que, més enllà de nodrir, actuen millorant o prevenint factors de risc de patologies i, per tant, condicionen l’estat de salut.

 Les línies de treball del CTNS inclouen l’assistència tècnica, el desenvolupament de projectes d’R+D+I i serveis tecnològics per a les empreses del sector agroalimentari. Inclouen els aspectes de seguretat alimentària d’acord amb la normativa vigent i la comprovació de l’eficàcia dels ingredients funcionals des de la seva extracció fins als estudis d’intervenció amb humans. 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere