Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Neus Pons, nova directora de la Formació Continuada de la UVic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Neus Pons acaba de ser nomenada directora de Formació Continuada de la Universitat de Vic (UVic). S’encarregarà de dirigir l’àmbit de màrqueting, organitzatiu i econòmic de l’activitat i d’organitzar-ne l’oferta formativa. També haurà d’implementar polítiques efectives d’enllaç entre els centres de la UVic i els sectors professionals, adaptar la formació a nous entorns (on-line, semipresencial), promoure la captació de fons públics i privats i promoure aliances estratègiques amb institucions i altres centres formatius. Neus Pons, que ha superat un procés de selecció obert, s’incorporarà al nou càrrec el dia 2 d’abril i tindrà dependència directa de l’adjunt al rector per a la Internacionalització i la Formació Continuada.

 Neus Pons va néixer a Valls el 1959. És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i ha dedicat tota la seva carrera professional al sector educatiu, des de la Formació Professional fins a la Universitat. Ha estat directora executiva de l’Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i directora de Programes a l’Institut d’Educació Contínua (IDEC) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), on també ha dirigit el Programa de Promoció del Grup UPF.

 Ha treballat a la Fundació EMI-IQS-Universitat Ramon Llull (URL) com a directora de Programes, i com a directora de la divisió que agrupà els Cicles Formatius de Grau Superior i el programa combinat de Bachelor i Diplomatura en Ciències Empresarials (URL). Ha estat professora d’Economia Política i Hisenda Pública a la Universitat de Barcelona.

 És membre de la xarxa RUEPEP (“Red Universitaria de Estudios de Postgrado y Educación Permanente”) des de la seva creació, i en va ser presidenta fins al setembre de 2012. Ha coordinat la xarxa ACECU (Associació d’Educació Continua Universitària), ha col•laborat en xarxes d’educació superior europees com EUCEN (European Universities Continuing Education Network); i d’Amèrica Llatina, com AUIP (Asociación Universitaria Iberoamericana de Postgrado) i RECLA (Red de Educación Contínua de Latinoamérica y el Caribe), de la qual ha estat vicepresidenta fins a l’any 2010.

 Fins al juny del 2010 va ser membre de la Comisión de Formación Continua del Ministerio de Educación que ha elaborat el document marc “La Formación Permanente y las Universidades Españolas”. També forma part de la “Subcomisión de Formación Permanente de la CASUE”, sectorial acadèmica de la CRUE. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere