Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Rosa Núria Aleixandre, presidenta del Consell Social de la UdG

Notícia anterior
Notícia posterior

 El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el nomenament de Rosa Núria Aleixandre com a presidenta del Consell Social de la Universitat de Girona, en substitució d’Albert Bou, que ha ocupat el càrrec des de maig de 2004.

 Nascuda a Barcelona l’any 1949, Aleixandre és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Girona (UdG). Ha dirigit i participat en diferents projectes d’investigació i ha desenvolupat una intensa activitat en l’àmbit de la transferència de tecnologia amb empreses i/o administracions. També té experiència docent a la Universitat de Girona, on ha format part, entre d’altres, del Consell de tutors per als programes de doctorat de ciències.

 Membre fundadora de l’Associació Catalana de Bioanàlisis Clíniques, és cofundadora del Grup de Recerca Oncològica de Girona, membre de l’Agrupació Catalana de Ciències Mèdiques de Girona i acadèmica numerària de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

 En el vessant institucional, ha estat senadora entre els anys 2004 i 2011 i, actualment, dirigeix el Servei del Laboratori Clínic ICS-Girona.

 La Universitat de Girona vol fer públic el seu agraïment a Albert Bou, president del Consell Social de la UdG des de maig de 2004, per la seva intensa implicació en la UdG i en el sistema universitari de Catalunya, així com el decidit impuls que ha donat a la projecció de la universitat.

 El Consell Social és l’òrgan universitari mitjançant el qual la societat participa en la Universitat. Actua com a vehicle de les demandes de la societat i promou l’acompliment de la seva missió de suport al progrés econòmic i social. ♦

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere