Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“C’MUN, The Model United Nations” amb 4 universitats de la Xarxa Vives

Notícia anterior
Notícia posterior

Alumnes de 4 universitats de la Xarxa Vives, a la Simulació internacional dels organismes de l’ONU

 La vuitena edició de la Simulació internacional dels organismes de l’ONU – “C’MUN, The Model United Nations” – tindrà lloc a Barcelona del 7 al 10 de maig de 2013, amb la participació d’estudiants de 4 universitats dels territoris de parla catalana, i comptarà amb la col·laboració de la Xarxa Vives.

 Estudiants de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Jaume I participaran a aquestes jornades, on esdevindran veritables diplomàtics, debatent sobre els temes més rellevants de l’agenda de l’ONU en diversos comitès simultanis. La simulació, que es realitza en anglès, es basa en el treball de recerca de l’estudiant sobre el país que simularà a Barcelona (mai el seu propi), els seus coneixements de la realitat internacional, les seues habilitats d’oratòria i retòrica, el treball en equip, a més de l’oportunitat de interactuar i conèixer joves d’arreu del món.  La participació està oberta a estudiants de 18 a 30 anys, es pot participar en delegacions individuals o en parelles.

 Els temes de debat del C’MUN 2013 són:

Assemblea General: Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni: Més enllà del 2015

Consell de Seguretat: Una estratègia integral pel Sahel (Crisis humanitària, conflicte territorial, terrorisme, Missió Internacional de Nacions Unides)

Consell de Drets Humans: Els drets humans a debat? (Drets Humans y Valors Tradicionals, Drets Humans vs. Orientació Sexual).

Organització Mundial de la Salut (OMS): Accés Universal a l’Assistència Sanitària

UNESCO: Llibertat d’expressió: Religió, Llibertat d’expressió a Internet

Cimera Especial de la Unió Europea: Superar la Crisis amb una Europa més forta: Unió Monetària, prioritats energètiques.♦

 

————————————————

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere