Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ADIDAS premia un equip del MBA d’ESADE

Notícia anterior
Notícia posterior

 Dos estudiants del  Master in Business Administration (MBA) d’ESADE de la Universitat Ramon Llull han aconseguit el primer premi de l’ADIDAS Case Competition 2013. Són Calphurnia John (Índia) i Robert Mayer (Hongría), el projecte dels quals va resoldre amb èxit el desafiament llançat per l’empresa en la modalitat de millor idea individual. Un equip d’estudiants de l’IESE va compartir el podi d’aquesta competició de casos amb el seu pla de màrqueting. Amb aquesta iniciativa, la multinacional cerca idees innovadores i fresques, com també talents amb potencial, entre els alumnes de les escoles de negocis.

 El jurat estava integrat per dos directius d’ADIDAS -un d’ADIDAS Iberia- i per professors de les dues escoles. Es van escollir 12 finalistes (sis d’ESADE i 3 de l’IESE) d’entre els 36 equips que hi van participar. Als dos equips guanyadors, els van concedir un període de pràctiques (internship) a la popular multinacional esportiva.

 Calphurnia John i Robert Mayer afirmen que estan molt contents d’haver rebut una recompensa per la seva feina i destaquen, sobretot, la gran oportunitat que els ofereix el fet de poder treballar amb ADIDAS. Per a Calphurnia John, “va ser una jornada increïble, des del moment en què ADIDAS ens va plantejar el repte fins que vam guanyar la competició. Ha estat un dels moments més apassionants de la meva vida. Definitivament, competir amb equips tan brillants i aprendre els uns dels altres ha estat una gran experiència per a tots nosaltres.”
“Your perfect fit”

 Aquest any, la Case Competition d’ADIDAS cercava propostes innovadores perquè ADIDAS Iberia pugui arribar als esportistes més amateurs, més enllà dels que participen en grans maratons. Els estudiants participants han ofert les seves idees i plans de màrqueting per aconseguir-ho.

 Com explica Robert Mayer, la idea guanyadora del seu equip es va basar en “oferir idees específiques, que es podien implementar immediatament amb l’objectiu de créixer i expandir el mercat. El nostre projecte es basava en crear un vincle emocional directe, per això vam titular la nostra campanya “Your perfect fit”.

L’acte va ser organitzat pel Sports Business Club d’ESADE.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere