Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Fòrum Industrial 2013 / Universitat de Girona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Fòrum Industrial 2013: la recepta dels estudiants contra la crisi

 El Fòrum Industrial és el punt de trobada amb les empreses, els grups de recerca i les entitats professionals, que té per objectiu principal la inserció laboral dels estudiants. L’edició 2013 se celebrarà el dia 16 d’abril, a l’Escola Politècnica Superior del Campus de Montilivi, a la Universitat de Girona.

La jornada l’organitzen íntegrament els estudiants

 L’Associació d’Estudiants d’Industrials, organitzadora de l’acte, considera que és una gran oportunitat per a tots els estudiants, “perquè el Fòrum Industrial els posa a l’abast la possibilitat d’entregar el Currículum Vitae als estands de les empreses que els resultin més atractives”. Consideren que la iniciativa, que completa la programació amb diferents tallers i seminaris entre els dies 15 i 19, és una gran oportunitat per a un àmbit, el juvenil, que és un dels més afectats per la crisi.

 Els quaranta-un estands que componen el Fòrum Industrial són la mostra de l’ampli ventall d’opcions professionals que proporcionen els estudis de l’EPS. Entre els que hi són representats, les empreses ocupen una tercera part dels estands. Els grups de recerca –que cerquen talent– també tenen una presència destacada. No hi falten les associacions d’estudiants, els col·legis professionals i entitats que assessoren els acabats de graduar en el trànsit cap al món professional..

 Els organitzadors del Fòrum Industrial recomanen a tots els estudiants que busquen feina “que entreguin el CV als estands de les empreses, dels grups de recerca i d’altres entitats”. A més, consideren que la diversitat d’empreses i entitats que seran presents a l’Escola Politècnica Superior, a través del Fòrum Industrial, facilitaran el coneixement del sector i la possibilitat de treballar en aspectes relacionats amb l’especialitat que s’ha triat.

 

Programa del Fòrum Industrial 2013

Dilluns 15 d’abril de 2013

19-21 h Recerca activa d’ocupació a càrrec de la Borsa de Treball de la UdG

Dimarts 16 d’abril Jornada FÒRUM INDUSTRIAL

10 h  Inauguració del Fòrum Industrial (Hall P-II)

11 h Activitat interactiva (Stand AEDI, Hall P-II)

12 h Presentació HP (aula PII-06)

15 h Presentació Industrial Sagarra (aula PII-06)

16 h Presentació Màsters UdG (aula PII-06)

17 h Presentació Croda (aula PII-06)

17 h Acte de clausura (Hall P-II)


Dimecres 17 d’abril

17 h Taller d’expressió i parlar en públic a càrrec d’AEdI


Dijous 18 d’abril

17 h Habilitats per a una vida saludable a càrrec del Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona


Divendres 19 d’abril

19 h-21H Cinefòrum

 

CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

 Per obtenir obtenir un crèdit de lliure elecció (pla antic) o 0,5 reconeixement acadèmic (graus) cal assistir a totes les activitats i ser estudiant de l’EPS. Només es pot faltar a dues activitats com a màxim.

 Cal enviar a l’adreça “inscripcions@forumindustrial.org” un mail amb l’assumpte Inscripcions i adjuntant TOTES les següents dades: nom i cognoms, DNI, número d’UdG, mail de contacte, telèfon de contacte, carrera que s’està cursant i indicar CLARAMENT si és pla antic o grau.

 Es considerarà no vàlida la inscripció si falta alguna de les anteriors dades.

 Si es vol participar “per lliure” sense voler els crèdits de lliure elecció, preguem ens envieu el vostre nom i mail de contacte per ficar-vos a la llista de distribució. Les activitats són de lliure accés amb aforament limitat, i prioritat a les persones inscrites.

 

Per a qualsevol dubte, contacteu amb inscripcions@forumindustrial.org

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere