Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Experts i afectats aborden el problema de les hipoteques / UAB

Notícia anterior
Notícia posterior

 

Els magistrats José María Fernández Seijo i Santiago Vidal, l’economista Antoni Serra Ramoneda i la portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca Ada Colau debatran sobre el problema dels desnonaments el proper 11 d’abril a Barcelona, en un acte organitzat per l’Associació d’Amics de la UAB.

 L’acte es titula “Hipoteques i desnonaments. I ara, què?” i tindrà lloc a les 18,30 h a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). Està organitzat per l’Associació d’Amics de la UAB i serà moderat pel degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, Joan Botella.

 José María Fernández Seijo, jutge mercantil de Barcelona, va ser qui va portar el procés d’execució hipotecària d’Espanya davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (que s’ha pronunciat finalment en contra). Santiago Vidal, magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona, és membre de l’Associació Jutges per a la Democràcia. Antoni Serra Ramoneda, catedràtic del Departament d’Economia de l’Empresa, ha estat rector de la UAB i president de Caixa de Catalunya, entre altres càrrecs. I Ada Colau parlarà en nom de la plataforma que, des del 2009, organitza mobilitzacions i realitza nombroses campanyes per aturar desnonaments, impulsar una ILP per l’habitatge digne, etc.

 Per assistir a l’acte, cal trucar al 93 581 14 90 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça amics@uab.cat.

AUTOR FOTOGRAFIA: Mané Espinosa

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere