Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada d’Investigadors novells i sortides professionals, a la Facultat de Ciències Jurídiques /URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Jornada d’Investigadors novells i sortides professionals. Reptes de la societat contemporània, a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili, té lloc els dies 10 i 11 d’abril. És per als estudiants dels àmbits jurídic i social, i l’ha inaugurat amb una conferència el professor de la Universidad Complutense Alejandro Nieto.

 La Jornada es divideix temàticament en dues parts: trobada d’Investigadors novells i com a complement, el seminari sobre sortides professionals, que s’alternen en horaris de matí i de tarda a la sala de juntes i a la Sala de Graus del campus Catalunya.

 Reuneix els estudiants dels ensenyaments de Dret, Relaciones Laborals i Ocupació, i Treball Social, i de diferents Màsters del centre, que vulguin iniciar-se o s’estiguin iniciant en la investigació acadèmica. Així, 21 estudiants presenten treballs individuals sobre les matèries impartides a qualsevol dels ensenyaments de la Facultat, prèviament seleccionats, i un jurat atorga un reconeixement a les millors investigacions presentades.

 El Seminari dóna a conèixer les diferents sortides professionals que tenen els estudiants dels ensenyaments de Dret, Relaciones Laborals i Ocupació, i Treball Social, i del Màsters de la Facultat de Ciències Jurídiques. Es presenten els màsters oficials relacionats que es poden cursar a la URV, i professionals en exercici expliquen les experiències laborals en àmbits diversos.

 alejandronietoEn la sessió inaugural de la Jornada, el dimecres 10 d’abril al matí Alejandro Nieto, catedràtic de Dret Administratiu de la Universidad Complutense de Madrid, ha titulat la seva conferència: “Prontuario de investigación”, adreçada als joves que s’han iniciat en la investigació.

 

Organitza la Jornada la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, amb la col·laboració dels col·legis de Graduats Socials de Tarragona i de Treball Social de Catalunya i d’editorial Tecnos (Grupo Anaya S.A.)♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere