Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Quan les neurociències s’uneixen al màrqueting / UB

Notícia anterior
Notícia posterior

És cert que en publicitat la música influeix en la nostra activitat cerebral i afavoreix que es duguin a terme uns comportaments determinats?

 Aquest dijous, 11 d’abril, l’expert en neuromàrqueting Manuel Garcia participarà en el segon neuroconcert programat en el marc del projecte NeuroUB. La cita serà a les 19 h als Cinemes Girona (Girona,173, Barcelona).

 En aquesta sessió, titulada «Ús i abús: música, percepció i persuasió», Manuel Garcia Garcia i l’expert en música Rubén López Cano (Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC) explicaran, a partir d’exemples, quins són els processos neuronals implicats en les conductes de l’individu davant les estratègies publicitàries relacionades amb la música. L’activitat tindrà l’acompanyament musical de Cento Carbó (bateria), Jordi Rodríguez (percussió), Cris Ases (veu) i Guillem Torà (guitarra).

 Manuel Garcia Garcia és director de Neurociència de Nielsen NeuroFocus, de San Francisco (EUA), una empresa que empra els darrers avenços en recerca neurocientífica amb l’objectiu de trobar noves perspectives sobre la manera com el consumidor percep i respon als estímuls verbals i auditius. És doctor en Neurociència cognitiva per la UB i ha desenvolupat tasques de recerca al NYU Medical Center i a la Universitat Rockefeller de Nova York. Així mateix, ha col·laborat amb la Universitat de Singapur i l’Institut de Neurobiologia de l’Acadèmia de Ciències de Bulgària.

 NeuroUB: Neurociència, Música i Art és un projecte de divulgació científica nascut amb motiu de l’Any de la Neurociència a l’Estat espanyol i que té com a objectiu principal fomentar l’interès social per les neurociències.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere