Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

I Jornada de Comunicació Política i Social / Blanquerna-URL

Notícia anterior
Notícia posterior

 El dia 29 d’abril, el Màster Universitari en Comunicació Política i Social de la Facultat de Comunicació Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL) organitza, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques (ACCIEP) i l’Ajuntament de Barcelona, la I Jornada de Comunicació Política i Social.

 La jornada se celebrarà a l’Auditori de la Facultat (c. Valldonzella 12) el 29 d’abril de 2013, de les 9.30 a les 19.00 hores. Philippe J. Maarek, professor de la Université Paris-Est Créteil (UPEC), obrirà la primera sessió de la jornada (Comunicació política 2.0) amb la ponència “Política 2.0: Noves formes de comunicació política i màrqueting polític digital” (la ponència serà en anglès sense traducció simultània).

 En la segona sessió (Governança i lideratge), el cap adjunt del Gabinet del Vicepresident Econòmic de la Comissió Europea, Amadeu Altafaj, tractarà la temàtica “Governança i política global europea. De la presa de decisions a la comunicació”.

 La tercera sessió (Ètica i comunicació política) anirà a càrrec del professor titular de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona Josep Maria Esquirol, amb la ponència “El sentit de la política: consciència, resistència i entropía”.

 La quarta sessió (Ciutadania i desafecció política) comptarà amb una taula rodona en què participaran els periodistes i professors del Màster Universitari en Comunicació Política i Social Francesc-Marc Álvaro, Albert Sáez i Toni Aira i l’exdiputada i professora de Dret Constitucional Montserrat Nebrera. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere