Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Balanç: Un centenar d’executius iberoamericans a la Setmana ADEN / UIC

Notícia anterior
Notícia posterior

8642871678_a2cf916c5e

Balanç: Un centenar d’executius iberoamericans es formen en direcció estratègica a la Setmana ADEN de la UIC

 La Universitat Internacional de Catalunya ha col·laborat aquesta setmana juntament amb ADEN Business School en el desenvolupament del MBA in International Management, els crèdits s’han complementat amb la Setmana Acadèmica ADEN a Barcelona, que ha acollit sessions, networking i visites a empreses.

 Prop d’un centenar d’executius iberoamericans varen participar tota la setmana passada en la Setmana Acadèmica ADEN, una trobada que té lloc anualment a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Des de fa diversos anys, la UIC col·labora juntament amb ADEN Business School en el desenvolupament del MBA in International Management, els crèdits es completen amb la setmana acadèmica ADEN a Barcelona, que acull diverses sessions, visites a empreses, així com una jornada específica dedicada al networking.

 L’objectiu de la Setmana ADEN és oferir als participants una formació específica en direcció estratègica i habilitats directives. Directius d’una desena de països iberoamericans (Panamà, Guatemala, l’Argentina, Costa Rica, San Salvador, Hondures, la República Dominicana, Colòmbia i l’Equador) han participat enguany en aquesta trobada, el focus d’atenció principal ha estat la celebració de la primera edició del “Networking International”. En aquesta trobada hi han participarat empreses com el Centre Europeu d’Evolució Econòmica (CEDEC), Nutrexpa, LEITAT, Intel, Semillas Fitó, Grup RB o TMI Espanya per tal d’intercanviar experiències amb els directius iberoamericans i estudiar conjuntament noves oportunitats de negoci.

 La setmana ha inclòs sessions amb experts sobre lideratge i motivació, gestió del canvi o direcció per missions, així com visites a empreses, com l’Autoritat Portuària, Caves Freixenet, Grup Mahou, com a models de negoci internacionalitzadors.

 El MBA in Internacional Management de la UIC forma l’alumnat perquè adquireixi una visió global de les diferents àrees d’empresa a través d’un programa multidisciplinari. Ciències en constant evolució com el màrqueting, la comunicació, les xarxes socials, la logística integral han estat presents en el programa, que es va clausurar divendres amb el lliurament de diplomes als participants. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere