Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Bonaventura Clotet parlarà a la UVic sobre la situació actual de la recerca sobre el VIH

Notícia anterior
Notícia posterior

 Bonaventura Clotet, un dels investigadors amb més reconeixement internacional del país, serà el pròxim divendres 19 d’abril, a les 13,30h, a l’Aula Magna de la Universitat de Vic per pronunciar una conferència sobre els darrers avenços en la recerca del VIH. L’acte el promou la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

 Bonaventura Clotet és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (1976), especialista en medicina interna i malalties infeccioses i doctor en ciències mèdiques. Actualment és el cap de la unitat de VIH i director del laboratori de retrovirologia de la Fundació IrsiCaixa de l’Hospital Germans Trias i Pujol. També és president de la Fundació Lluita Contra la Sida, creada el 1992. És codirector del projecte HIVACAT per al desenvolupament de la vacuna contra la sida a Espanya i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha organitzat la reunió mundial de la vacuna de la sida que se celebrarà, l’octubre de 2013, a Barcelona.

 Ha publicat més de 500 articles en revistes internacionals. És codirector de la revista AIDS Cyber Journal. El 2010 va rebre el premi a la trajectòria científica de l’Institut Català de la Salut. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere