Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

35 anys de la Telecogresca, al Fòrum de Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior

 Dissabte a la nit es va celebrar la Telecogresca, una festa, organitzada pels estudiants de l’Escola Universitària de Telecomunicacions, a traves de l’Associació Cultural Telegresca.

 Aquesta festa ha agafat tanta volada que ja fa anys que no se celebra a la Zona Universitària de Barcelona, sinó en espais més grans, com el Sot del Migdia de Montjuïc o, ara, el Fòrum de Barcelona com ara.

cartell_reduit1

 

Que és la Telecogresca?

 La Telecogresca és la festa universitària més gran que se celebra a Catalunya,fruit de la dedicació voluntària de més de 400 alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. Se celebra anualment i ininterrompuda des de 1978. És una festa que consisteix en un festival musical i que acull a més de 10.000 persones.

 La Telecogresca està organitzada per l’Associació Cultural Telecogresca, una associació d’estudiants sense ànim de lucre pertanyents a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) ubicada al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). A part de la Telecogresca, aquesta associació també organitza l’Engresca’t, un concurs de música amateur. El grup guanyador té com a premi tocar a la Telecogresca.♦

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere