Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

131 alumnes participaran a la V Olimpíada de Llengües Clàssiques / UIB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dia: dimecres, 17 d’abril de 2013

Hora: llatí: 10 h. Grec: 12.30 h

Lloc: Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma, i a les seus universitàries de Menorca i Eivissa i Formentera.

 

Tindrà lloc la cinquena Olimpíada de Llengües Clàssiques, amb la participació de  131 alumnes de segon de batxillerat de les Illes Balears (96 de Mallorca, 17 de Menorca, i 18 d’Eivissa, organitzada pel Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de  la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

 L’Olimpíada de Llengües Clàssiques promou els estudis de llengües i cultura clàssiques entre els alumnes d’educació secundària de les Illes Balears. La traducció de textos llatins i grecs des d’una perspectiva lúdica permet un acostament de l’alumnat de batxillerat a les bases de la nostra cultura i llengua i promou l’interès per conèixer les arrels més profundes de la civilització occidental.

 La prova consistirà en la traducció d’un text llatí i d’un de grec a qualsevol de les dues llengües oficials de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Els participants disposaran d’una hora i mitja per fer les traduccions.

 Es concediran tres premis: primer i segon premi de traducció d’un text llatí, i primer premi de traducció d’un text grec.

 Els tres guanyadors gaudiran de matrícula gratuïta a la UIB per al curs 2013-14, i el primer classificat tindrà estada gratuïta durant el primer mes a la Residència d’Estudiants de la UIB.♦

 

thumbnail_320_-1_232443_olimpiades

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere