Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El rector de la UB suspèn el consell de govern per la protesta dels estudiants

Notícia anterior
Notícia posterior

 El rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez ha hagut de suspendre el consell de govern que havia de servir per aprovar uns pressupostos molt austers, per una contundent protesta dels estudiants.

 Uns 150 estudiants s’han concentrat a primera hora del matí a la porta de l’edifici central  de la Universitat de Barcelona i han bloquejat l’accés al rectorat on s’havia d’aprovar el pressupost de la universitat per enguany. Finalment, el consell de govern s’ha ajornat. Tot i així, en una reunió improvisada amb els mitjans, el rector ha anunciat que el pressupost del centre per aquest any es rebaixarà un 1’5 per cent respecte l’any passat, quan el pressupost ja es va ajustar un 2 per cent.

 Malgrat la reducció de pressupost, Ramírez ha desmentit el rumor s’hagi de presentar un ERO a la Universitat de Barcelona. Això sí, pot ser que no es renovin contractes de professors associats.

 Aquesta acció de protesta per qüestions de la UB  també ha format part de la jornada de mobilització i de desobediència que ha estat convocada mitjançant les xarxes socials a totes les universitats per defensar la universitat pública.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere